Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李寶琳
Lee Bo-Lam (2)
 
Filmography (1974-2013)
 
  片頭設計 (1 film)
    劍霜刃 (1976)    
  美術 (40 films)
    虎拳鐵掌 (1974)    
    聖劍風雲 (1977)    
    車馬砲 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    雙馬連環 (1979)    
    一個女工的故事 (1979)    
    百戰保山河 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    臥龍斬 (1980)    
    功夫皇帝 (1981)    
    再世英雄 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    貓頭鷹 (1981)    
    十殿閻羅 (1981)    
    玉劍飄香 (1981)    
    王牌大老千 (1981)    
    狀元媒 (1982)    
    血旗變 (1982)    
    海灘的一天 (1983)    
    屠夫 (1984)    
    烽火佳人 (1987)    
    海水正藍 (1988)    
    晚春情事 (1989)    
    香蕉天堂 (1989)    
    7小福 2 (1989)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    販母案考 (1990)    
    娃娃 (1991)    
    青少年哪吒 (1992)    
    菩提幽魂 (1993)    
    愛情萬歲 (1994)    
    新搭錯車 (1995)    
    河流 (1997)    
    洞 (1998)    
    麵引子 (2011)    
    阿罩霧風雲 (2013)    
  道具 (1 film)
    虎拳鐵掌 (1974)    
  服裝 (3 films)
    黃埔軍魂 (1979)    
    香蕉天堂 (1989)    
    紅柿子 (1995)