Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李治廷
Aarif Lee Chi-Ting  ♂
Aliases:  李治延





 
Filmography (2010-2017)
 
  演員 (16 films)
    歲月神偷 (2010) ... 羅進一 Desmond
    李小龍 (2010) ... 李小龍
    為你鍾情 (2010) ... 張偉傑(少年)
    傾城之淚 (2011) ... 游樂
    我愛香港 (2011) ... 吳明
    親密敵人 (2011)    
    寒戰 (2012) ... 張國標
    一夜惊喜 (2013) ... 張童宇(Tony)
    北回歸線 (2014)    
    怪談 (2015)    
    O的故事 (2015)    
    爵跡 (2016)    
    非常父子檔 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    奇門遁甲 (2017)    
    功夫瑜伽 (2017)