Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃培基
Huang Pei-Chih  ♂
Aliases:  王培基





 
Filmography (1966-1995)
 
  動作設計 (76 films)
    方世玉 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    雙拳道 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    黑人物 (1973)    
    吸毒者 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    七面人 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    後生 (1975)    
    老夫子 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    死囚 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    狐蝠 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    出冊 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    鬼叫春 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    浣花洗劍 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    魔界 (1982)    
    武松 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    日劫 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    窺情 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    烏鼠機密檔案 (1993)    
    替天行道之殺兄 (1994)    
    弱殺 (1994)    
    猛鬼屠房 (1995)    
    狼吻夜驚魂 (1995)    
  助理指導 (13 films)
    倚天屠龍記 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    七煞 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    教頭 (1979)    
    英雄無淚 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    請帖 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    魔劍俠情 (1981)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
  演員 (155 films)
    邊城三俠 (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966)    
    催命符 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    藍色夜總會 (1967)    
    麒麟寨 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    神刀 (1968)    
    鐵手無情 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    三招了 (1969)    
    死角 (1969)    
    小武士 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    龍虎鬥 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    十三太保 (1970) ... 李嗣恩
    不敢回家的少女 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    春火 (1970)    
    報仇 (1970)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    雙俠 (1971)    
    飛俠神刀 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    神劍魔劍 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    方世玉 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    惡客 (1972)    
    快活林 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 挑戰者
    滿州人 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    大密探 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    警察 (1973)    
    春滿丹麥 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    黑夜怪客 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    危機四伏 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    狼吻 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    七面人 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    死囚 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    三少爺的劍 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 店伴
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    狐蝠 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    殺絕 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    笑傲江湖 (1978) ... 朝陽神教徒
    乾隆下揚州 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    圓月彎刀 (1979)    
    老鷹的劍 (1979)    
    七煞 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    教頭 (1979)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    請帖 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    魔劍俠情 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    獵魔者 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    少林傳人 (1983) ... 殺入皇宮的將軍
    妖魂 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    錦衣衛 (1984)    
    洪拳大師 (1984)