Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
舒琪
Shu Kei  ♂
Aliases:  葉健行

 
Filmography (1980-2014)
 
  製片 (2 films)
    北京雜種 (1993)    
    咖啡,或茶 (2008)    
  導演 (8 films)
    兩小無知 (1981)    
    老娘夠騷 (1986)    
    沒有太陽的日子 (1990)    
    虎度門 (1996)    
    愛情Amoeba (1997)    
    基佬40 (1997)    
    咖啡,或茶 (2008)    
    美好2014 (2014)    
  剪接 (1 film)
    虎度門 (1996)    
  執行監製 (1 film)
    邊走邊唱 (1991)    
  副導演 (2 films)
    夜車 (1980)    
    公子嬌 (1981)    
  監製 (6 films)
    北京雜種 (1993)    
    東邪西毒 (1994)    
    初戀無限Touch! (1997)    
    亞李、爸爸兩個大盜 (1998)    
    無涯:杜琪峰的電影世界 (2013)    
    一個複雜故事 (2013)    
  演員 (2 films)
    天使出更 (1985)    
    無涯:杜琪峰的電影世界 (2013)    
  編劇 (10 films)
    夜車 (1980)    
    兩小無知 (1981)    
    摩登天師 (1982)    
    老娘夠騷 (1986)    
    沒有太陽的日子 (1990)    
    風月 (1996)    
    愛情Amoeba (1997)    
    基佬40 (1997)    
    咖啡,或茶 (2008)    
    一個複雜故事 (2013)