Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
區志雄
Au Chi-Hung  ♂
Aliases:  歐志雄,  亞鬼,  區志強





 
Filmography (1980-1991)
 
  演員 (27 films)
    通天小子紅槍客 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    叉手 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    五遁忍術 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    霹靂十傑 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    義本無言 (1987)    
    慾燄濃情 (1988)    
    福祿雙星 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    八寶奇兵 (1989)    
    午夜天使 (1990)    
    起尾注 (1990)    
    海狼 (1991)