Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳剛(1)
Wu Gang (1)  ♂





 
Filmography (2007-2018)
 
  演員 (24 films)
    光榮的憤怒 (2007) ... 葉光榮
    梅蘭芳 (2008) ... 費二爺
    建國大業 (2009)    
    鐵人 (2009)    
    風聲 (2009) ... 六爺
    長江7號 (2010)    
    預審 (2010)    
    白鹿原 (2011) ... 鹿子霖
    不怕賊惦記 (2011) ... 老裴
    全城高考 (2012)    
    五行伏妖 (2012)    
    大魔術師 (2012) ... 劉昆山
    消失的子彈 (2012) ... 金局長
    將令 (2012)    
    車來車往 (2013)    
    越來越好·村晚 (2013)    
    王朝的女人·楊貴妃 (2015)    
    美人魚 (2016) ... 董事會成員
    三體 (2016)    
    金剛瓢娃 (2016)    
    戰狼 II (2017)    
    遇見下一個你 (2017)    
    六人晚餐 (2017)    
    大轟炸 (2018)