Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳友文
Chan Yau-Man
 
Filmography (1974-1988)
 
  副導演 (19 films)
    虎鬥虎 (1974)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    五毒 (1978)    
    街市英雄 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    第三類打鬥 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    目無王法 (1981)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    橫財三千萬 (1987)    
    老虎出更 (1988)    
  導演 (1 film)
    二等良民 (1981)    
  演員 (1 film)
    老虎出更 (1988)