Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮意清
Allan Fung Yi-Ching  ♂





 
Filmography (1981-2006)
 
  導演 (5 films)
    大控訢 (1981)    
    瘋狂遊戲 (1985)    
    警賊兄弟 (1986)    
    求愛夜驚魂 (1989)    
    太子爺出差 (1992)    
  演員 (10 films)
    星際鈍胎 (1983)    
    操行零分 (1986)    
    標錯參 (1987)    
    錯在新宿 (1990) ... Alan
    神探馬如龍 (1991) ... YC馮
    雙龍會 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    戴綠帽的女人 (1995)    
    97家有囍事 (1997)    
    全職大盜 (1998)    
  策劃 (1 film)
    唐朝豪放女 (1984)    
  出品人 (6 films)
    三更 (2002)    
    見鬼 (2002)    
    金雞 (2002)    
    豪情 (2003)    
    A-1頭條 (2004)    
    3分鐘先生 (2006)