Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
呂良偉
Ray Lui Leung-Wai  ♂





 
Filmography (1980-2018)
 
  副導演 (1 film)
    我愛唐人街 (1989)    
  演員 (82 films)
    兵來賊擋 (1980)    
    第一類型危險 (1980)    
    金手指 (1980)    
    踩線 (1981) ... 阮達昌
    膽搏膽 (1981)    
    大控訢 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    熱浪 (1982)    
    彩雲曲 (1982)    
    Friend 過打 Band (1982) ... 陳 Sir
    摧花者死 (1983) ... 黃偉
    打擂台 (1983)    
    上海灘 (1983)    
    同線車 (1983)    
    我的媽媽 (1983)    
    叔侄•縮窒 (1983)    
    上海灘續集 (1983) ... 丁力
    一觸驚魂 (1983)    
    失婚老豆 (1984)    
    多情種 (1984) ... 溫查理
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 居正
    連環炮 (1986)    
    良宵花弄月 (1987)    
    A計劃續集 (1987) ... 萬天晴
    養鬼仔 (1987)    
    獵鷹行動 (1988) ... 龍哥
    我愛唐人街 (1989) ... 洪
    獵魔群英 (1989)    
    沉底鱷 (1989)    
    返老還童 (1989) ... 搖得快
    四千金 (1989) ... 羅拔
    奇蹟 (1989) ... 呂公子
    遊戲規則 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    破繭急先鋒 (1991)    
    賭俠II上海灘賭聖 (1991) ... 丁力
    夜生活女王霞姐傳奇 (1991) ... 跛豪
    毒豪 (1991) ... 李偉
    烈火危情 (1991)    
    跛豪 (1991) ... 吳國豪(跛豪)
    四大家族之龍虎兄弟 (1991) ... 馬尖山
    忠奸盜 (1991)    
    猛鬼山墳 (1991)    
    廟街十二少 (1992) ... 超哥
    一九四九之劫後英雄傳 (1993) ... 韓敬山
    歲月風雲之上海皇帝 (1993) ... 陸雲生
    李洛夫奇案 (1993) ... 李洛夫
    天台的月光 (1993)    
    一代梟雄之三支旗 (1993) ... 陳志超
    虎穴屠龍之轟天陷阱 (1993)    
    異域之未路英雄 (1993) ... 羅輝
    再世追魂 (1993)    
    上海皇帝之雄霸天下 (1993) ... 陸雲生
    流氓律師 (1994) ... 單華明
    西楚霸王 (1994) ... 項羽
    終極獵殺 (1994) ... 朱志傑
    中俄列車大劫案 (1995) ... 向沖
    極度重犯 (1998) ... King Tso
    迷失森林 (1999) ... Henry
    轟天綁架大富豪 (1999) ... 戴富強
    刑 (2000) ... 陳輝
    公元2000 AD (2000) ... Greg
    古惑夕陽紅 (2000)    
    回頭太難 (2000)    
    愛殺2000 (2000) ... 李浩
    月夜閃靈 (2000)    
    紐約風暴 (2002)    
    大無謂 (2004) ... 漢哥
    八月一日 (2007)    
    導火線 (2007) ... 渣哥
    女人我最大 (2008)    
    喋血孤城 (2010) ... 余程萬
    澳門1949 (2010)    
    建黨偉業 (2011)    
    光輝歲月 (2012) ... 親王
    風暴 (2013) ... 啪哥
    釋迦牟尼佛傳 (2013)    
    鎮海保衛戰 (2014)    
    708090之深圳戀歌 (2015)    
    明月幾時有 (2017)    
    黃金花 (2017)    
    大轟炸 (2018)    
  執行監製 (1 film)
    刑 (2000)    
  出品人 (1 film)
    刑 (2000)    
 
 
Biography
 
  Born in vietnam