Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林蔭
Lam Yam
 
Filmography (1956-1963)
 
  製片 (1 film)
    遊俠義犬 (1963)    
  演員 (2 films)
    鳳凰于飛 (1958)    
    美人魚 (1959) ... 周仔
  服裝 (22 films)
    毒蟒情鴛 (1956)    
    春色無邊 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    郎如春日風 (1957)    
    血影燈 (1958)    
    百鳥朝鳳 (1959)    
    噴火女郎 (1959)    
    雙雄奪美 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    百花公主 (1959)    
    風情尤物 (1959)    
    歌迷小姐 (1959)    
    豆腐西施 (1959)    
    千面女郎 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    入室佳人 (1960)    
    碧水紅蓮 (1960)    
    我的愛人就是你 (1960)    
    紅樓電影 (1960)    
    私戀 (1960)    
    多情的野貓 (1960)    
    茶山情歌 (1962)