Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
明驥
Ming Kei (1)
 
Filmography (1973-1986)
 
  監製 (4 films)
    辛亥雙十 (1981)    
    天下第一 (1983)    
    兒子的大玩偶 (1983)    
    戰爭前夕 (1986)    
  製片 (26 films)
    一家人 (1973)    
    痴情玉女 (1974)    
    長情萬縷 (1974)    
    戰地英豪 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    小女兒的心願 (1975)    
    水玲瓏 (1976)    
    梅花 (1976)    
    望春風 (1977)    
    神捕 (1979)    
    錦標 (1979)    
    一個女工的故事 (1979)    
    香火 (1979)    
    天狼星 (1979)    
    大湖英烈 (1980)    
    花飛花舞春滿城 (1980)    
    緊迫盯人 (1980)    
    源 (1980)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    皇天后土 (1981)    
    龍的傳人 (1981)    
    大遠景 (1982)    
    Z字特攻隊 (1982)    
    光陰的故事 (1982)    
    老師, 斯卡也答 (1982)    
    魔輪 (1983)    
  出品人 (2 films)
    海灘的一天 (1983)    
    霧裡的笛聲 (1984)