Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張佩成
Chang Pei-Cheng
 
Filmography (1966-1986)
 
  監製 (1 film)
    咆哮山林 (1975)    
  導演 (22 films)
    丈夫與我 (1969)    
    淚的小花 (1969)    
    最長的約會 (1971)    
    狂風暴雨 (1973)    
    分秒必爭 (1973)    
    咆哮山林 (1975)    
    森林之虎 (1976)    
    狼牙口 (1976)    
    鄉野奇談 (1977)    
    密密相思林 (1977)    
    老虎崖 (1977)    
    鐵燕 (1978)    
    成功嶺上 (1979)    
    鄉野人 (1980)    
    大湖英烈 (1980)    
    血戰大二膽 (1982)    
    風車與火車 (1983)    
    小逃犯 (1984)    
    頤園飄香 (1984)    
    母牛一條 (1986)    
    二手貨 (1986)    
    老虎來了 (1986)    
  美術 (17 films)
    幾度夕陽紅 (1966)    
    幾度夕陽紅大結局 (1966)    
    明月幾時圓 (1967)    
    鳳陽花鼓 (1967)    
    窗裡窗外 (1967)    
    十萬青年十萬軍 (1967)    
    深情比酒濃 (1967)    
    掌門人 (1968)    
    破曉時分 (1968)    
    血城 (1968)    
    劍中之王 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969)    
    陌生人 (1969)    
    翠屏山 (1969)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    高山青 (1970)    
    鄉野人 (1980)    
  演員 (1 film)
    明月幾時圓 (1967)    
  出品人 (1 film)
    鄉野人 (1980)    
  編劇 (7 films)
    分秒必爭 (1973)    
    咆哮山林 (1975)    
    森林之虎 (1976)    
    鄉野人 (1980)    
    頤園飄香 (1984)    
    小逃犯 (1984)    
    母牛一條 (1986)