Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魯俊谷
Tony Liu Chun-Ku  ♂
Aliases:  魯俊,  王振仰





 
Filmography (1970-2000)
 
  導演 (42 films)
    下南洋 (1974)    
    龍蛇混雜 (1974)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    摧花毒降頭 (1975)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    飛虎相爭 (1977)    
    偷渡來客 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    巡捕房 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    神經大俠 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    天蠶變 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    錦衣衛 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    師姐撞邪 (1986)    
    紅外線 (1986)    
    無牙殭屍 (1987)    
    殺手天使 (1989)    
    獵魔群英 (1989)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    夢醒血未停 (1991)    
    魔唇劫 (1991)    
    金三角群英會 (1992)    
    勝者為王 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    火種 (1993)    
    1/3情人 (1993)    
    同床2夢 (1994)    
    血仍是冷 (1998)    
    無敵鐵沙掌 (1998)    
    毒吻 (1998)    
    女保鏢 (1998)    
    97江湖情 (1999)    
    復仇者 (2000)    
    風流才子俏佳人 (2000)    
  策劃 (2 films)
    摧花毒降頭 (1975)    
    無牙殭屍 (1987)    
  執行監製 (1 film)
    無敵鐵沙掌 (1998)    
  出品人 (2 films)
    龍蛇混雜 (1974)    
    紅外線 (1986)    
  動作設計 (4 films)
    酒帘 (1976)    
    天蠶變 (1983)    
    錦衣衛 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
  監製 (3 films)
    火爆行動 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    火種 (1993)    
  副導演 (2 films)
    戰北國 (1972)    
    酒帘 (1976)    
  故事 (1 film)
    下南洋 (1974)    
  演員 (53 films)
    觀音客棧 (1970)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    大劍士 (1970)    
    斷魂刀 (1970)    
    鈔票與我 (1971)    
    財色驚魂 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    唐手跆拳道 (1972)    
    盲拳 (1972)    
    鐵指唐手 (1972) ... 亞龍
    蛇王與閻王 (1972)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    戰北國 (1972)    
    龍虎征西 (1973)    
    怪客 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    龍蛇混雜 (1974) ... 亞倫
    翡翠馬 (1974)    
    下南洋 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    雙星伴月 (1975)    
    橫衝直撞小福星 (1975)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    無奇不有 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    烏龍賊阿爸 (1975)    
    李小龍與我 (1976)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    酒帘 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    池女 (1976)    
    水月門 (1977)    
    飛虎相爭 (1977)    
    幽蘭在雨中 (1977)    
    破戒 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    偷渡來客 (1979)    
    巡捕房 (1980)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    男女方程式 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    錯體人 (1985)    
    師姐撞邪 (1986)    
    暴風女 (1988)    
    殺手天使 (1989)    
    破繭急先鋒 (1991)    
    偷神家族 (1992)    
    同床2夢 (1994)    
    毒吻 (1998)    
  執行導演 (1 film)
    五爪十八翻 (1979)    
  編劇 (17 films)
    下南洋 (1974)    
    龍蛇混雜 (1974)    
    摧花毒降頭 (1975)    
    巡捕房 (1980)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    武林聖火令 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    暴風女 (1988)    
    獵魔群英 (1989)    
    地頭龍 (1990)    
    夢醒血未停 (1991)    
    金三角群英會 (1992)    
    1/3情人 (1993)