Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳沖
Joan Chen Chung  ♀
Aliases:  陳衝





 
Filmography (1977-2017)
 
  監製 (1 film)
    天浴 (1998)    
  製片 (1 film)
    天浴 (1998)    
  故事 (1 film)
    非典情人 (2012)    
  導演 (2 films)
    天浴 (1998)    
    非典情人 (2012)    
  演員 (29 films)
    青春 (1977)    
    海外赤子 (1979)    
    小花 (1980) ... 趙小花
    點心 (1985)    
    惡男 (1986) ... 吳領弟
    末代皇帝溥儀 (1987)    
    誘僧 (1993)    
    紅玫瑰白玫瑰 (1994) ... 王嬌蕊
    紫雨風暴 (1999) ... 犯罪學家
    茉莉花開 (2004)    
    向日葵 (2005)    
    色,戒 (2007) ... 易太太
    太陽再次升起 (2007)    
    二十四城記 (2008)    
    戀愛通告 (2010) ... Joan
    愛出色 (2010) ... ZOE
    初吻 (2011)    
    辛亥革命 (2011) ... 隆裕
    熱愛島 (2012)    
    二次曝光 (2012)    
    稍安勿躁 (2012)    
    露水紅顏 (2014)    
    放浪記 (2014)    
    旗 (2015)    
    王朝的女人·楊貴妃 (2015)    
    何以笙簫默 (2015)    
    開羅宣言 (2015)    
    危情生命線 (2016)    
    沒有別的愛 (2017)    
  編劇 (2 films)
    天浴 (1998)    
    非典情人 (2012)