Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
大鵬(1)
Da Peng (1)  ♂
Aliases:  董成鵬





 
Filmography (2009-2018)
 
  監製 (1 film)
    煎餅俠 (2015)    
  導演 (2 films)
    煎餅俠 (2015)    
    縫紉機樂隊 (2017)    
  演員 (18 films)
    完美新娘 (2009)    
    海洋天堂 (2010)    
    北漂魚 (2013)    
    世事難料 (2013)    
    六福喜事 (2014)    
    大宅們 (2014)    
    不可思異 (2015)    
    唐人街·探案 (2015)    
    一路驚喜 (2015)    
    煎餅俠 (2015)    
    我不是潘金蓮 (2016)    
    過年好 (2016)    
    擺渡人 (2016)    
    奇門遁甲 (2017)    
    21克拉 (2017)    
    西遊伏妖篇 (2017)    
    縫紉機樂隊 (2017)    
    捉妖記2 (2018)    
  出品人 (1 film)
    縫紉機樂隊 (2017)    
  編劇 (2 films)
    煎餅俠 (2015)    
    縫紉機樂隊 (2017)