Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姜超(1)
Jiang Chao (1)  ♂
Aliases:  薑超





 
Filmography (2007-2018)
 
  演員 (21 films)
    大話股神 (2007) ... 黑子
    追愛總動員 (2007) ... 大壯
    妙濛的日子 (2008)    
    重慶美女 (2009)    
    火星沒事 (2009) ... 煮玉米ऴ
    大胃王 (2009)    
    陽光使命 (2009)    
    小題大做 (2010)    
    我的美女老闆 (2010) ... 大雄原公司老板
    三笑 (2010) ... 老夫子
    房不剩防 (2011)    
    武林外傳 (2011) ... 李大嘴
    神通佛影 (2011)    
    我和你 (2012)    
    刺客 (2013)    
    無法觸碰的愛 (2014)    
    愛+100年 (2016)    
    大唐玄奘 (2016)    
    勿忘初心 (2016)    
    先鋒之那時青春 (2016)    
    捉妖記2 (2018)