Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾發
Chung Fat  ♂
Aliases:  鐘發,  鐘南發





 
Filmography (1973-2013)
 
  動作設計 (3 films)
    雙辣 (1980)    
    追鬼七雄 (1983)    
    赤慾情花 (1991)    
  監製 (1 film)
    白色風暴 (2000)    
  助理指導 (1 film)
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
  演員 (111 films)
    龍爭虎鬥 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    一山五虎 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    密宗聖手 (1976)    
    被迫 (1977)    
    破戒 (1977)    
    水月門 (1977)    
    千里單騎追兇 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    老虎田雞 (1978)    
    黑煞 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    新貼錯門神 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    林世榮 (1979) ... 怪貓
    雜家小子 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    形手螳螂腿 (1979)    
    鹹魚番生 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    鬼打鬼 (1980) ... 許真人
    粉骷髏 (1981)    
    敗家仔 (1981) ... 倪飛手下
    摩登天師 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983) ... 陳超打手
    追鬼七雄 (1983)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    夏日福星 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    時來運轉 (1985) ... 勾魂使者
    富貴列車 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    魔翡翠 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    殭屍家族 (1986)    
    東方禿鷹 (1987)    
    猛鬼差館 (1987)    
    好女十八嫁 (1988) ... 綁匪首領
    鬼猛腳 (1988)    
    群龍奪寶 (1988) ... 賭客
    靈幻小姐 (1988)    
    鬼咁串 (1988)    
    愛情謎語 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988) ... 千鶴道長
    飛龍猛將 (1988)    
    嘩鬼有限公司 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    舞台姊妹 (1990)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    水玲瓏 (1990)    
    屍家重地 (1990) ... 盜寶者
    嘩鬼住正隔籬 (1990) ... 陳阿九
    皇家女將 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    人鬼神 (1991)    
    九月初九之重見天日 (1991)    
    跛豪 (1991)    
    聊齋花弄月 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    踩過界 (1992)    
    神偷警花 (1992)    
    羔羊大律師 (1992)    
    賭命夕陽 (1992)    
    艷鬼情未子 (1992)    
    俾鬼玩 (1992)    
    雲雨生死戀 (1993)    
    廟街十三妹 (1993)    
    新冷血十三鷹 (1993)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    重案組 (1993) ... 綁匪
    神探乾濕褸 (1993) ... 發
    血槍淚影 (1993)    
    黑街舞男 (1993)    
    同床2夢 (1994)    
    六指琴魔 (1994)    
    檔案X殺人犯 (1997)    
    獵豹行動 (1998) ... 鍾發
    面青青有排驚 (1998)    
    人皮屍畫 (1999)    
    浪盜江湖 (1999)    
    追金行動 (1999) ... 成哥
    情意拳拳 (2006)    
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
    殭屍 (2013) ... 九哥
  策劃 (8 films)
    踩過界 (1992)    
    黑街舞男 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
    末路狂花 (1993)    
    獵豹行動 (1998)    
    猛鬼諾言 (2000)    
    9月9 (2000)    
  執行監製 (9 films)
    追蹤 (1998)    
    浪盜江湖 (1999)    
    罪加一等 (1999)    
    深淵 (1999)    
    陷阱 (2000)    
    雙龍出海 (2000)    
    愛殺2000 (2000)    
    讓我勝出一次 (2000)    
    撞鬼你之血光之災 (2000)