Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉松仁
Damian Lau Chung-Yan  ♂





 
Filmography (1979-2016)
 
  監製 (3 films)
    特警神龍 (1994)    
    少年與英雄 (1994)    
    人善被人欺 (1994)    
  導演 (1 film)
    亂世英雄亂世情 (1986)    
  演員 (34 films)
    陸小鳳與西門吹雪 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    碧水寒山奪命金 (1980) ... 路天君
    生死決 (1983)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    無名火 (1984)    
    學校風雲 (1988) ... 溫嘉文
    愛的世界 (1990)    
    神探馬如龍 (1991) ... 鄧國翹
    鹿鼎記II神龍教 (1992) ... 陳近南
    群星會 (1992) ... 陸小鳳
    英雄地之小刀會 (1992)    
    鹿鼎記 (1992) ... 陳近南
    噴火女郎 (1992)    
    武俠七公主 (1993) ... 上官無極
    黃蜂尾後針 (1993) ... 邱世龍
    現代豪俠傳 (1993) ... 東東丈夫
    東方三俠 (1993) ... 劉 Sir
    新仙鶴神針 (1993) ... 一陽子
    天與地 (1994) ... 戴齊民
    洪熙官 (1994) ... 陳近南
    '94獨臂刀之情 (1994)    
    給爸爸的信 (1995) ... 鄭警司
    海岸獵鷹 (1995)    
    飛虎雄心2傲氣比天高 (1996) ... 陳力宏 Calvin
    阿金 (1996)    
    飛虎 (1996)    
    十萬火急 (1997) ... 總長鄭富威
    我愛你 (1998)    
    天地孩兒 (2005) ... 余卓曦
    東京審判 (2006) ... 梅汝璈
    三國志見龍卸甲 (2008) ... 曹操
    錦衣衛 (2010) ... 趙審言
    非常父子檔 (2016)    
  策劃 (1 film)
    碧水寒山奪命金 (1980)    
  執行監製 (1 film)
    特警神龍 (1994)