Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
萬梓良
Alex Man Chi-Leung  ♂





 
Filmography (1979-2019)
 
  演員 (94 films)
    瘋劫 (1979) ... 阮仕卓
    I.Q. 爆棚 (1981) ... 周學文
    鬼域 (1981) ... 新尼
    如來神掌 (1982)    
    花煞 (1982)    
    男與女 (1983) ... 江遠山
    天蠶變 (1983) ... 獨孤無敵
    等待黎明 (1984) ... 黃克強
    唐朝豪放女 (1984)    
    青蛙王子 (1984) ... Joseph
    布衣神相 (1984) ... 獨孤無敵
    窺情 (1984)    
    男女方程式 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    傻探出更 (1984) ... 沈大雄
    走火炮 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984) ... 苗人鳳
    愛奴新傳 (1984)    
    替槍老豆 (1985) ... 梅德生
    水兒武士 (1985)    
    祝您好運 (1985)    
    Bionic Ninja (1986)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 黃興
    兄弟 (1986) ... 李強
    不夜天 (1987) ... 閻立山
    1哥 (1987)    
    江湖情 (1987) ... 鄧家勇
    英雄好漢 (1987) ... 鄧家勇
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987) ... 大大
    挑情 (1988)    
    撞邪先生 (1988) ... 沈慈航
    獵狐行動 (1988)    
    我要逃亡 (1988)    
    旺角卡門 (1988) ... Tony
    勇闖毒龍潭 (1988) ... 林子俊
    胭脂扣 (1988)    
    法律無情 (1988)    
    大頭仔 (1988) ... 吳進成/大頭仔
    法中情 (1988)    
    捕風漢子 (1988)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    沉底鱷 (1989)    
    追女重案組 (1989)    
    再起風雲 (1989)    
    轟天龍虎會 (1989)    
    都市獵人 (1989)    
    專釣大鱷 (1989)    
    我在江湖 (1989)    
    城市判官 (1989)    
    獵魔群英 (1989)    
    金牌雙龍 (1990)    
    香港舞男 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    豬標一族 (1990) ... 任千行
    賭王 (1990)    
    大哥大續集 (1990) ... 林武雄/TAKE
    喋血風雲 (1990)    
    鐵漢柔情 (1990) ... 李威
    致命的誘惑 (1990)    
    少爺當大兵 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    出土奇兵 (1990)    
    義膽雄心 (1990)    
    美國博仔 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    虎豹小子 (1991)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    賭尊 (1991)    
    喋血奇兵 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992) ... 郭英南
    勝者為王 (1992)    
    超級女警 (1992)    
    群星會 (1992) ... 鐵木真
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992) ... 郭英南
    風塵十三姨 (1993)    
    大路 (1993) ... 陳子良
    十大槍擊要犯之殺生狀元 (1993) ... 李富興
    香蕉精奇案 (1994)    
    怒海威龍 (1995)    
    97古惑仔戰無不勝 (1997) ... 蔣天養
    98古惑仔之龍爭虎鬥 (1998) ... 蔣天養
    賭俠大戰拉斯維加斯 (1999) ... Peter 朱
    勝者為王 (2000) ... 蔣天養
    兄弟 (2001)    
    翡翠明珠 (2010) ... 番王
    李小龍 (2010) ... 吳楚帆
    懸紅 (2012) ... 孫老板
    古惑仔:江湖新秩序 (2013) ... 蔣天養
    回到原點 (2013)    
    今晚打喪屍 (2017) ... 牛榮
    麥路人 (2019)