Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
萬梓良
Alex Man Chi-Leung  ♂





 
Filmography (1979-2017)
 
  演員 (94 films)
    瘋劫 (1979) ... 阮仕卓
    鬼域 (1981) ... 新尼
    I.Q. 爆棚 (1981) ... 周學文
    如來神掌 (1982)    
    花煞 (1982)    
    男與女 (1983) ... 江遠山
    天蠶變 (1983) ... 獨孤無敵
    愛奴新傳 (1984)    
    傻探出更 (1984) ... 沈大雄
    走火炮 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984) ... 苗人鳳
    窺情 (1984)    
    男女方程式 (1984)    
    等待黎明 (1984) ... 黃克強
    魔殿屠龍 (1984)    
    青蛙王子 (1984) ... Joseph
    布衣神相 (1984) ... 獨孤無敵
    替槍老豆 (1985) ... 梅德生
    水兒武士 (1985)    
    祝您好運 (1985)    
    Bionic Ninja (1986)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986)    
    兄弟 (1986) ... 李強
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987) ... 大大
    不夜天 (1987) ... 閻立山
    江湖情 (1987) ... 鄧家勇
    英雄好漢 (1987) ... 鄧家勇
    1哥 (1987)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    挑情 (1988)    
    撞邪先生 (1988) ... 沈慈航
    獵狐行動 (1988)    
    大頭仔 (1988) ... 吳進成/大頭仔
    旺角卡門 (1988) ... Tony
    勇闖毒龍潭 (1988) ... 林子俊
    胭脂扣 (1988)    
    我要逃亡 (1988)    
    法律無情 (1988)    
    法中情 (1988)    
    捕風漢子 (1988)    
    獵魔群英 (1989)    
    專釣大鱷 (1989)    
    沉底鱷 (1989)    
    城市判官 (1989)    
    轟天龍虎會 (1989)    
    都市獵人 (1989)    
    追女重案組 (1989)    
    我在江湖 (1989)    
    再起風雲 (1989)    
    義膽雄心 (1990)    
    香港舞男 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    出土奇兵 (1990)    
    賭王 (1990)    
    大哥大續集 (1990) ... 林武雄/TAKE
    金牌雙龍 (1990)    
    喋血風雲 (1990)    
    鐵漢柔情 (1990) ... 李威
    致命的誘惑 (1990)    
    少爺當大兵 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    豬標一族 (1990) ... 任千行
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    虎豹小子 (1991)    
    賭尊 (1991)    
    喋血奇兵 (1991)    
    美國博仔 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992) ... 郭英南
    (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992) ... 郭英南
    群星會 (1992) ... 鐵木真
    勝者為王 (1992)    
    超級女警 (1992)    
    大路 (1993) ... 陳子良
    風塵十三姨 (1993)    
    十大槍擊要犯之殺生狀元 (1993) ... 李富興
    香蕉精奇案 (1994)    
    怒海威龍 (1995)    
    97古惑仔戰無不勝 (1997) ... 蔣天養
    98古惑仔之龍爭虎鬥 (1998) ... 蔣天養
    賭俠大戰拉斯維加斯 (1999) ... Peter 朱
    勝者為王 (2000) ... 蔣天養
    兄弟 (2001)    
    翡翠明珠 (2010) ... 番王
    李小龍 (2010) ... 吳楚帆
    懸紅 (2012) ... 孫老板
    古惑仔:江湖新秩序 (2013) ... 蔣天養
    回到原點 (2013)    
    今晚打喪屍 (2017)