Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐少強
Norman Chu Siu-Keung  ♂





 
Filmography (1973-2016)
 
  演員 (139 films)
    五虎將 (1973) ... 大牛
    丁一山 (1973)    
    五大漢 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    七面人 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    降頭 (1975)    
    老夫子 (1976)    
    天涯明月刀 (1976) ... 顧棋
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    飛龍斬 (1976) ... 冷面虎房松
    五毒天羅 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    多情劍客無情劍 (1977) ... 鐵笛先生
    楚留香 (1977) ... 宋剛
    白玉老虎 (1977) ... 獨孤勝
    猩猩王 (1977)    
    三少爺的劍 (1977) ... 慕容家的劍客
    明月刀雪夜殲仇 (1977) ... 蕭別離
    天龍八部 (1977) ... 古篤誠
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 全真七子丘處機
    蝙蝠傳奇 (1978) ... 向飛天
    少林卅六房 (1978) ... 陸阿采
    血芙蓉 (1978) ... 馬騰
    鬼馬功夫 (1978)    
    蕭十一郎 (1978) ... 花平
    清宮大刺殺 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 青翼蝠王韋一笑
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 青翼蝠王韋一笑
    中華丈夫 (1978) ... 王振強
    螳螂 (1978) ... 四叔
    殺絕 (1978)    
    秀花大盜 (1978) ... 江重威
    佛山贊先生 (1978) ... 找錢華
    茅山殭屍拳 (1979) ... 許大疤
    踢館 (1979) ... 金正鴻
    孔雀王朝 (1979)    
    圓月彎刀 (1979) ... 殺手宋中
    瘋劫 (1979) ... 大傻
    少林英雄榜 (1979) ... 李錦綸
    名劍 (1980) ... 連環
    大大小小一家春 (1980) ... 徐良忠
    地獄無門 (1980) ... 999
    賊贓 (1980) ... 方聰
    絕代英雄 (1980) ... 葉霜
    雍正與年羹堯 (1980) ... 雍正
    扮野小子 (1980) ... 林彬
    貓頭鷹 (1981) ... 沈勝衣/雲飛揚
    舞廳 (1981) ... 馬志飛
    飛刀•又見飛刀 (1981) ... 李尋歡
    兵兵賊賊 (1981) ... 徐進亨
    血旗變 (1982) ... 慕容世英
    養鬼 (1982) ... Ramond Chu
    新天龍八部 (1982) ... 喬峰
    沙煲兄弟 (1982)    
    搏殺 (1982) ... 譚良
    龍頭老大 (1982)    
    碼頭 (1983)    
    天蠶變 (1983) ... 雲飛揚
    楚留香大結局 (1983) ... 慕容青城
    生死決 (1983) ... 宮本一郎
    龍兄虎妹 (1983)    
    新蜀山劍俠 (1983) ... 天刀老人
    妖魂 (1983) ... 雲飛揚
    種鬼 (1983) ... 方明
    火拼油尖區 (1983)    
    飛象過河 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983) ... 曾靜
    請鬼 (1984) ... Norman徐
    布衣神相 (1984) ... 雲飛揚
    冷血屠夫 (1985)    
    花心紅杏 (1985) ... 大賊
    妙探孖寶 (1985)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    尖東梟雄 (1985) ... 花仔龍
    小生獻醜 (1986)    
    最佳福星 (1986) ... 大俠沈勝衣
    哈林行動 (1986) ... 馮偉雄
    金燕子 (1987) ... 鳳擎天
    江湖龍虎門 (1987) ... 強哥
    龍之家族 (1988)    
    烈血風雲 (1988) ... 殺手阿強
    群龍奪寶 (1988) ... 快槍馬云龍
    靈幻小姐 (1988)    
    老虎出更 (1988) ... 羅茂森
    義膽紅唇 (1988) ... 姚達
    Battle for the Treasure (1988)    
    血裸祭 (1989) ... 雷坤
    龍虎家族 (1989)    
    城市判官 (1989) ... 徐七
    英雄重英雄 (1989) ... 奇哥
    沖天小子 (1989)    
    小小小警察 (1989)    
    猛鬼舞廳 (1989) ... 雞毛
    一咬OK (1990) ... 馮仁玉
    越軌行動 (1990) ... 何成
    奇兵 (1990) ... 徐大強
    老虎出更2 (1990) ... 徐 Sir
    海狼 (1991) ... 阿強
    賭王至尊 (1991) ... 徐強
    何日君再來 (1991) ... 鐵澤民
    痴情快婿 (1992) ... 笑面虎
    白玫瑰 (1992)    
    情慾世界 (1992) ... 豪哥
    武狀元蘇乞兒 (1992) ... 趙無忌
    笑俠楚留香 (1993) ... 獨孤求敗
    新仙鶴神針 (1993) ... 藍海萍
    反斗馬騮 (1993) ... 吳大君
    詠春 (1994) ... 飛天猩猩
    天蠶變之再與天比高 (1994) ... 飛楊
    '94獨臂刀之情 (1994) ... 汪靖國
    傷城記 (1994) ... 張鐵
    新天龍八部之天山童姥 (1994) ... 丁春秋
    勇探 (1998) ... 夏雨
    職業大賊 (1998) ... 查理
    龍虎列傳II火併天煞邪神 (1999) ... 左銘
    龍虎列傳 (1999) ... 左銘
    黑風客棧 (1999) ... 黑老大
    變態殺人狂 (2000) ... 伍良
    猛鬼諾言 (2000) ... 長眉道長
    決戰紫禁之巔 (2000) ... 凌雲鶴/大盜鬼王
    雷霆幹探 (2001)    
    異度空間 (2002) ... 朱先生
    少年賭聖 (2002) ... 洪震天
    日本少林 (2002) ... 千葉歸一/千葉奔雷
    江湖 (2004) ... 巨肺
    仙魔遊蹤 (2004)    
    無間道長之神劍門 (2006) ... 暗黑邪王
    金瓶梅 (2008) ... 西門達
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009)    
    大笑江湖 (2010) ... 成公公
    維多利亞壹號 (2010) ... 鄭麗嫦父
    蔡李佛拳 (2011) ... 陳強
    小和尚大當家 (2013)    
    無敵小飛豬 (2015)    
    三少爺的劍 (2016)    
  出品人 (2 films)
    養鬼 (1982)    
    請鬼 (1984)