Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
小侯
Hsiao Ho (1)  ♂
Aliases:  侯耀中,  侯智中,  侯耀宗,  候耀宗





 
Filmography (1977-2004)
 
  動作設計 (17 films)
    武館 (1981)    
    長輩 (1981)    
    十八般武藝 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    東方禿鷹 (1987)    
    烈火街頭 (1989)    
    城市判官 (1989)    
    千年女妖 (1990)    
    驅魔警察 (1990)    
    一眉道姑 (1990)    
    人鬼神 (1991)    
    黃飛鴻系列之一代師 (1992)    
    青蜂俠 (1994)    
    少林英雄之方世玉洪熙官 (1994)    
  副導演 (1 film)
    緝毒先鋒 (1995)    
  助理指導 (7 films)
    空山靈雨 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    鬼猛腳 (1988)    
    過埠新娘 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
  演員 (48 films)
    洪熙官 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    黑煞 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    爛頭何 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    空山靈雨 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    長輩 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    武館 (1981)    
    十八般武藝 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    龍的心 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    霹靂十傑 (1985) ... 方世玉
    殭屍家族 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    東方禿鷹 (1987) ... 范文龍
    過埠新娘 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    千年女妖 (1990)    
    駁腳差佬 (1991)    
    嘩!英雄 (1992)    
    戰神傳說 (1992)    
    情迷香港 (1993)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    青蜂俠 (1994)    
    霹靂火 (1995)    
    緝毒先鋒 (1995)    
    旺角黑夜 (2004)