Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳明才
Ng Ming-Choi  ♂
Aliases:  吳明財,  元庭,  吳明台,  袁霆





 
Filmography (1961-2016)
 
  動作設計 (5 films)
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    空山靈雨 (1979)    
    山中傳奇 (1979)    
    無悔行動 (1990)    
  製片 (5 films)
    少年陳真 (2004)    
    古宅魅影 (2004)    
    無敵小子霍元甲 (2005)    
    新忠烈圖 (2007)    
    尋找成龍 (2009)    
  監製 (7 films)
    午夜天使 (1990)    
    無悔行動 (1990)    
    毒狼 (1992)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
    面青青有排驚 (1998)    
    道中道 (2003)    
    龍虎英雄 (2003)    
  演員 (74 films)
    愛的教育 (1961)    
    橫掃江南七霸天 (1962) ... 張三霸
    月光光 (1965) ... 廖錦棠
    玉羅剎 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    毒龍潭 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    四武士 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    楓林渡 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    斷魂刀 (1970)    
    神劍游龍 (1970)    
    映山紅 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    鬼怒川 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    俠女 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    血符門 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    鐵拳 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    精武門 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    金粉神仙手 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975) ... 盲公炳
    忠烈圖 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    少林寺拳法 (1976) ... [武師]
    騙財騙色 (1976) ... 徒弟
    拈花惹草 (1976)    
    阿茂正傳 (1976) ... 張仔
    蛇王子 (1976)    
    風花雪月 (1977)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    山中傳奇 (1979) ... 喇嘛
    空山靈雨 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    冷血紅番 (1982)    
    枯良枯 (1982)    
    今之俠者 (1983)    
    淑女也瘋狂 (1986)    
    獵狐行動 (1988)    
    再見英雄 (1988)    
    生在江湖 (1991)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    殺手柔情 (1994)    
    特工爺爺 (2016) ... 華叔
  出品人 (30 films)
    冷血紅番 (1982)    
    今之俠者 (1983)    
    無悔行動 (1990)    
    午夜天使 (1990)    
    生在江湖 (1991)    
    天使風雲 (1991)    
    飛鷹行動 (1991)    
    驚?十二小時 (1991)    
    赤慾情花 (1991)    
    神偷警花 (1992)    
    賭鬼總動員 (1992)    
    賭謀計中計 (1992)    
    踩過界 (1992)    
    俾鬼玩 (1992)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    末路狂花 (1993)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
    怒海威龍 (1995)    
    檔案X殺人犯 (1997)    
    獵豹行動 (1998)    
    怒吼狂花 (1998)    
    面青青有排驚 (1998)    
    楊月樓傳 (1999)    
    黃金惡夢 (1999)    
    追金行動 (1999)    
    黑風客棧 (1999)    
    9月9 (2000)    
    猛鬼諾言 (2000)    
    網劫 (2003)