Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳明才
Ng Ming-Choi  ♂
Aliases:  吳明財,  元庭,  吳明台,  袁霆





 
Filmography (1961-2016)
 
  動作設計 (4 films)
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    山中傳奇 (1979)    
    空山靈雨 (1979)    
  製片 (5 films)
    少年陳真 (2004)    
    古宅魅影 (2004)    
    無敵小子霍元甲 (2005)    
    新忠烈圖 (2007)    
    尋找成龍 (2009)    
  監製 (7 films)
    無悔行動 (1990)    
    午夜天使 (1990)    
    毒狼 (1992)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
    面青青有排驚 (1998)    
    龍虎英雄 (2003)    
    道中道 (2003)    
  演員 (73 films)
    愛的教育 (1961)    
    橫掃江南七霸天 (1962) ... 張三霸
    月光光 (1965) ... 廖錦棠
    奪魂鈴 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    楓林渡 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    四武士 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    荒江女俠 (1970)    
    神劍游龍 (1970)    
    斷魂刀 (1970)    
    映山紅 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    俠士行 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    俠女 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    血符門 (1971)    
    大內高手 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    精武門 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    鐵娃 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    金粉神仙手 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975) ... 盲公炳
    忠烈圖 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    蛇王子 (1976)    
    騙財騙色 (1976) ... 徒弟
    少林寺拳法 (1976) ... [武師]
    拈花惹草 (1976)    
    阿茂正傳 (1976) ... 張仔
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    豬肉榮 (1979)    
    山中傳奇 (1979) ... 喇嘛
    空山靈雨 (1979)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    冷血紅番 (1982)    
    枯良枯 (1982)    
    今之俠者 (1983)    
    淑女也瘋狂 (1986)    
    再見英雄 (1988)    
    獵狐行動 (1988)    
    生在江湖 (1991)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    殺手柔情 (1994)    
    特工爺爺 (2016) ... 華叔
  出品人 (30 films)
    冷血紅番 (1982)    
    今之俠者 (1983)    
    無悔行動 (1990)    
    午夜天使 (1990)    
    赤慾情花 (1991)    
    生在江湖 (1991)    
    天使風雲 (1991)    
    驚?十二小時 (1991)    
    飛鷹行動 (1991)    
    賭鬼總動員 (1992)    
    神偷警花 (1992)    
    俾鬼玩 (1992)    
    賭謀計中計 (1992)    
    踩過界 (1992)    
    末路狂花 (1993)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    怒海威龍 (1995)    
    檔案X殺人犯 (1997)    
    怒吼狂花 (1998)    
    面青青有排驚 (1998)    
    獵豹行動 (1998)    
    楊月樓傳 (1999)    
    黃金惡夢 (1999)    
    追金行動 (1999)    
    黑風客棧 (1999)    
    猛鬼諾言 (2000)    
    9月9 (2000)    
    網劫 (2003)