Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
陳珮詩
Irene Chan Pui-Si  ♀
Aliases:  陳佩詩 (2)
 
Filmography (2008-2018)
 
  製片 (7 films)
    毋、亡我 (2010)    
    戀人絮語 (2010)    
    鐵拳 (2012)    
    青春鬥 (2014)    
    衝鋒車 (2015)    
    浮華宴 (2015)    
    殺手與臥底的久別重逢 (2016)    
  策劃 (1 film)
    中英街1號 (2018)    
  執行製片 (8 films)
    蠍子 (2008)    
    Laughing Gor之變節 (2009)    
    李小龍 (2010)    
    抱抱俏佳人 (2010)    
    一路有你 (2010)    
    寒戰 (2012)    
    Together在一起 (2013)    
    暴瘋語 (2015)