Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黑宮由美子
Kuromiya Yumiko  ♀
 
Filmography (2009-2018)
 
  化妝 (16 films)
    天水圍的夜與霧 (2009)    
    竊聽風雲 (2009)    
    火龍 (2010)    
    復仇者之死 (2010)    
    月滿軒尼詩 (2010)    
    桃姐 (2011)    
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
    開心魔法 (2011)    
    八星報喜 (2012)    
    車手 (2012)    
    風暴 (2013)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    幸運是我 (2016)    
    明月幾時有 (2017)    
    白色女孩 (2017)    
    非同凡響 (2018)    
  特殊化妝 (2 films)
    殺人犯 (2009)    
    明月幾時有 (2017)