Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
佟林
Tung Lin  ♂
Aliases:  佟國藻





 
Filmography (1967-1982)
 
  副導演 (4 films)
    鳳陽花鼓 (1967)    
    北極風情畫 (1969)    
    空山靈雨 (1979)    
    山中傳奇 (1979)    
  演員 (75 films)
    深情比酒濃 (1967) ... 曾有清
    鳳陽花鼓 (1967) ... 羅汝才
    塔裡的女人 (1967)    
    女蘿草 (1968) ... 張子凱
    掌門人 (1968) ... 黃飛龍
    愛妳愛到底 (1968)    
    俠中俠 (1968)    
    破曉時分 (1968)    
    血城 (1968)    
    福祿壽 (1969)    
    天下第一人 (1969) ... 陳濟人
    蓋世刀王 (1969)    
    陌生人 (1969) ... 沈父
    盜龍冠 (1969)    
    玉面貓 (1969)    
    血滴子 (1969)    
    莊子試妻 (1969)    
    武士盟 (1969)    
    南刀北劍 (1969)    
    神狐鬼俠 (1970) ... 吳義
    攝魂鏡 (1970) ... 韓世雄
    幾度花落時 (1970)    
    血鿄風雷莊 (1970)    
    華光救母 (1970)    
    家花總比野花香 (1971)    
    來如風 (1971)    
    老爺車 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    小孩與狗 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    大刀王五 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    憤怒青年 (1973) ... 黑幫老大
    警察 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    血証 (1973)    
    四王一后 (1974)    
    香港73 (1974) ... 老闆
    成記茶樓 (1974) ... 探長
    天網 (1974)    
    多咀街 (1974) ... 壯漢
    五大漢 (1974)    
    不速客 (1974)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    玫瑰戀 (1975)    
    諜海英豪 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    七面人 (1975)    
    毒后秘史 (1976)    
    索命 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    秋霞 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    鐵拳小子 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    山中傳奇 (1979) ... 崔鴻至
    空山靈雨 (1979)    
    金劍 (1980)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    舞廳 (1981)    
    搏殺 (1982)