Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孟元文
Meng Yuen-Man  ♂
Aliases:  孟亮,  元文





 
Filmography (1962-1982)
 
  演員 (22 films)
    岳飛出世 (1962)    
    橫掃江南七霸天 (1962) ... 張七霸
    猴子兵華山救駕 (1963)    
    兩湖十八鏢(下集) (1966) ... 七小福
    兩湖十八鏢(上集) (1966)    
    黑豹 (1969) ... 郭小龍
    荒江女俠 (1970)    
    鳳飛飛 (1971) ... 虎亮
    月夜煞星 (1971)    
    群英會 (1972)    
    丁一山 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    四王一后 (1974)    
    飛龍斬 (1976)    
    交貨 (1978)    
    鬼影神功 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    惡爺 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    空手入白刃 (1980)    
    神經大俠 (1982)