Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳全(1)
Chan Chuen (1)  ♂
Aliases:  陳泉,  陳鑑泉





 
Filmography (1966-1999)
 
  動作設計 (40 films)
    鏢旗飛揚 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    快活林 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    黑路 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    黑夜怪客 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    大密探 (1973)    
    黑道行 (1973)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    後生 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    七面人 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    大太監 (1976)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    水月門 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    大地飛鷹 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    折劍傳奇 (1979)    
    執法者 (1981)    
    聽不到的說話 (1986)    
  副導演 (1 film)
    陷阱邊沿 (1988)    
  導演 (9 films)
    老鼠拉龜 (1979)    
    雙辣 (1980)    
    執法者 (1981)    
    衝激21 (1982)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    老友鬼鬼 (1985)    
    省港雙龍 (1989)    
    生在江湖 (1991)    
    浪盜江湖 (1999)    
  助理指導 (1 film)
    平安夜 (1985)    
  演員 (103 films)
    邊城三俠 (1966)    
    斷腸劍 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    血影紅燈 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    金燕子 (1968)    
    神刀 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    如來神掌再顯神威 (1968)    
    銀刀血劍 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    小武士 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    三招了 (1969)    
    死角 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    春火 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    報仇 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    十三太保 (1970) ... 符存審
    總有一天捉到你 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    飛俠神刀 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    乾坤大醉俠 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    來如風 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    四騎士 (1972)    
    快活林 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    群英會 (1972)    
    惡客 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    憤怒青年 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    黑路 (1973)    
    春滿丹麥 (1973)    
    大密探 (1973)    
    黑道行 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    黑夜怪客 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    後生 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    酒吧女郎 (1975)    
    大鄉里與掃街添 (1976) ... -
    江南八大俠 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    水月門 (1977)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    雙辣 (1980)    
    大小不良 (1984)    
    求愛反斗星 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    好女十八嫁 (1988) ... 搶匪
    猛鬼舞廳 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    猛鬼山墳 (1991)    
    賭王至尊 (1991)    
    浪盜江湖 (1999)    
  策劃 (1 film)
    火拼油尖區 (1983)