Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇杏璇
So Hang-Suen  ♀





 
Filmography (1974-2011)
 
  演員 (43 films)
    香港73 (1974)    
    多咀街 (1974) ... 施施蘇
    太平山下 (1974)    
    啼笑夫妻 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    勾魂艷鬼 (1974)    
    她的爸的媽媽的 (1976)    
    出籠 (1977)    
    出冊 (1977)    
    大躍進 (1978)    
    偷渡來客 (1979)    
    邪鬥串 (1980)    
    兵來賊擋 (1980)    
    貓靈 (1980)    
    交叉零蛋 (1981)    
    邊緣人 (1981) ... 潮姐
    檸檬可樂 (1982) ... 曾老師
    城寨出來者 (1982)    
    衝激21 (1982)    
    第一次 (1983)    
    天皇巨星 (1983) ... 寧母
    摩登衙門 (1983)    
    公僕 (1984)    
    拳擊小子 (1984)    
    吉人天相 (1985)    
    龍的心 (1985) ... 咖啡廳老闆娘
    鬥氣小神仙 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    甜蜜十六歲 (1986) ... 校長
    江湖龍虎門 (1987)    
    精裝追女仔 (1987) ... 董太
    良青花奔月 (1987)    
    一屋兩妻 (1987)    
    最佳男朋友 (1989)    
    專釣大鱷 (1989)    
    我未成年 (1989) ... 陳玉琴母親
    喋血街頭 (1990)    
    草莽英雌 (1992) ... Sister Maria
    亂世超人 (1994)    
    歡樂時光 (1995) ... 檢控官
    異度空間 (2002) ... 小魚母
    奪命金 (2011) ... 娟 姐