Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
繆騫人
Cora Miao Chien-Jen  ♀





 
Filmography (1977-1990)
 
  演員 (19 films)
    出術 (1977)    
    狗咬狗骨 (1978)    
    各師各法 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    喜劇王 (1980)    
    胡越的故事 (1981) ... 李立君
    投奔怒海 (1982) ... 夫人
    狼來了 (1982)    
    傾城之戀 (1984) ... 白流蘇
    女人心 (1985) ... 梁寶兒
    點心 (1985)    
    最愛 (1986)    
    恐佈份子 (1987) ... 周郁芬
    繼續跳舞 (1988) ... 分飾解長嫦, 解次娥
    我愛太空人 (1988)    
    吃一碗茶 (1989)    
    追女重案組 (1989)    
    玩命雙雄 (1990)    
    舞牛 (1990)