Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐偉成
Wilson Tong Wai-Shing  ♂
Aliases:  唐山,  唐偉誠





 
Filmography (1969-2012)
 
  導演 (19 films)
    天才功夫 (1979)    
    蛇形醉步 (1980)    
    空手入白刃 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    養鬼 (1982)    
    飛象過河 (1983)    
    請鬼 (1984)    
    妙探孖寶 (1985)    
    烈血風雲 (1988)    
    猛鬼舞廳 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    奇兵 (1990)    
    賭王至尊 (1991)    
    音樂殭屍 (1992)    
    鬼巴士 (1995)    
    危險任務 (1996)    
    職業大賊 (1998)    
    勇探 (1998)    
    極速殭屍 (2001)    
  動作設計 (25 films)
    鐵牛 (1973)    
    螳螂 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    天才功夫 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    蛇形醉步 (1980)    
    空手入白刃 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    楚留香大結局 (1983)    
    飛象過河 (1983)    
    請鬼 (1984)    
    烈血風雲 (1988)    
    猛鬼舞廳 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    奇兵 (1990)    
    音樂殭屍 (1992)    
    鬼巴士 (1995)    
    勇探 (1998)    
    職業大賊 (1998)    
    極速殭屍 (2001)    
    血濺忠義門 (2001)    
    旺角監獄 (2009)    
  副導演 (1 film)
    旅 (1979)    
  監製 (11 films)
    請鬼 (1984)    
    烈血風雲 (1988)    
    猛鬼舞廳 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    賭王至尊 (1991)    
    音樂殭屍 (1992)    
    水滸傳之英雄本色 (1993)    
    非洲超人 (1994)    
    鬼巴士 (1995)    
    危險任務 (1996)    
    職業大賊 (1998)    
  演員 (87 films)
    死角 (1969) ... 求職者
    過江龍 (1970)    
    冰天俠女 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    合氣道 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    唐人客 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    老虎燕星 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    賣命 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    雙拳道 (1973) ... 串金錢豹
    鐵牛 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    強龍惡寇 (1973)    
    生死關頭 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    七省拳王 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974) ... 李九
    阿福正傳 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    神打 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    玫瑰戀 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    少林門 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    功夫小子 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    螳螂 (1978) ... 三叔
    少林卅六房 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    出閘虎 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    蛇形醉步 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    空手入白刃 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    長輩 (1981)    
    武館 (1981)    
    舞廳 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    養鬼 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    火拼油尖區 (1983)    
    飛象過河 (1983)    
    天蠶變 (1983) ... 燕沖天
    生死決 (1983)    
    請鬼 (1984)    
    妙探孖寶 (1985)    
    命帶桃花 (1987)    
    老虎出更 (1988)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    龍虎家族 (1989)    
    猛鬼舞廳 (1989)    
    喋血風雲 (1990)    
    老虎出更2 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    賭王至尊 (1991)    
    音樂殭屍 (1992)    
    危險任務 (1996)    
    職業大賊 (1998)    
    血濺忠義門 (2001)    
    旺角監獄 (2009)    
    財神客棧 (2011) ... 唐傲
    赤裸戰士 (2012) ... 鐵狼 (台灣黑幫老大)
    紮職 (2012) ... 叔父
  助理指導 (3 films)
    中華丈夫 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
  配樂 (1 film)
    危險任務 (1996)    
  編劇 (3 films)
    猴形扣手 (1979)    
    空手入白刃 (1980)    
    危險任務 (1996)