Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(48)
Unknown SB-Actor(48)  ♂





 
Filmography (1959-1968)
 
  演員 (30 films)
    百花公主 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    後門 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    南北和 (1961)    
    南北一家親 (1962)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    閰惜姣 (1963)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964)    
    妲己 (1964)    
    紅伶淚 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    何日君再來 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    星月爭輝 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    紅梅閣 (1968)