Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林子祥
George Lam Chi-Cheung  ♂





 
Filmography (1979-2011)
 
  配樂 (4 films)
    摩登土佬 (1980)    
    一咬OK (1990)    
    三人新世界 (1990)    
    三人做世界 (1992)    
  演員 (38 films)
    各師各法 (1979)    
    瘋劫 (1979)    
    摩登土佬 (1980) ... 貝小芬
    阿福與土佬 (1980) ... 包理發
    懵佬,大賊,傻偵探 (1980)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    再生人 (1981) ... 林惠民
    難兄難弟 (1982)    
    投奔怒海 (1982) ... 芥川汐見
    最佳拍檔 (1982) ... 林醫官(救護人員)
    我愛夜來香 (1983)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984) ... 黃人富
    英倫琵琶 (1984) ... 葉探長
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    恭喜發財 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    最愛 (1986)    
    戀愛季節 (1986)    
    通天大盜 (1987) ... 林衝
    三人世界 (1988) ... Alex
    今夜星光燦爛 (1988)    
    最佳男朋友 (1989) ... Peter 賴
    三人新世界 (1990)    
    一咬OK (1990)    
    亂世兒女 (1990)    
    富貴吉祥 (1991) ... 古樹林
    豪門夜宴 (1991) ... 阿里巴巴
    三人做世界 (1992)    
    皆大歡喜 (1993) ... 嚙踝蕭|嚙踝蕭
    抱擁朝陽 (1997) ... 童柏廉
    基佬40 (1997) ... 羅家聲
    愛在陽光下 (2003)    
    六壯士 (2004)    
    戀愛初歌 (2006)    
    野·良犬 (2007) ... 鈕喬澤
    女人.本色 (2007) ... 杜林
    遊龍戲鳳 (2009) ... 山崎先生
    出軌的女人 (2011) ... 万生
 
 
Biography
 
  Wife: Salley Yeh Son: Alex Lam