Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳玉蓮(1)
Ida Chan Yuk-Lin  ♀





 
Filmography (1978-2008)
 
  演員 (29 films)
    茄哩啡 (1978)    
    昨夜之燈 (1982)    
    熱浪 (1982)    
    新天龍八部 (1982) ... 王語嫣
    摩登雜差 (1982)    
    少林與武當 (1983)    
    連體 (1984) ... 祁寶兒
    亡命鴛鴦 (1988) ... 洛寰
    陷阱邊沿 (1988)    
    最佳損友 (1988) ... Joanna
    緣份遊戲 (1989) ... Jo Jo
    心跳時刻 (1989)    
    說謊的女人 (1989)    
    七隻狐狸八條狗 (1989)    
    至尊無上 (1989) ... 童可人
    舞台姊妹 (1990) ... 秦青
    遊戲規則 (1990)    
    壯志豪情 (1990)    
    川島芳子 (1990) ... 婉容皇后
    玉梨魂 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    莎莎嘉嘉站起來 (1991)    
    群星會 (1992) ... 小龍女
    小小少林 (1992)    
    越軌迷情 (1992)    
    愛到盡頭 (1993)    
    邊城浪子 (1993) ... 沈三娘
    豪門聖女 (1997)    
    天水圍的日與夜 (2008) ... 徐老師