Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧遠
Lo Yuen  ♂





 
Filmography (1975-1999)
 
  演員 (19 films)
    大家樂 (1975)    
    藝壇照妖鏡 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    鬥串 (1978)    
    愛慾狂潮 (1978)    
    馬場風暴 (1978)    
    魔界 (1982) ... 何警司
    邪完再邪 (1982)    
    熱浪 (1982)    
    鼓手 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    鬼掩眼 (1983)    
    走火炮 (1984)    
    1/2段情 (1985)    
    心動 (1986)    
    香港小姐寫真 (1987)    
    隔世鬼姦情 (1987)    
    星月童話 (1999)