Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁信義
Yuen Shun-Yi  ♂
Aliases:  袁順義,  袁順意





 
Filmography (1967-2015)
 
  動作設計 (33 films)
    過關斬將 (1973)    
    巴黎殺手 (1974)    
    大武士與小票客 (1977)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    南北醉拳 (1979)    
    奇招 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    勇者無懼 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    祝您好運 (1985)    
    烏龍大家庭 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    特警屠龍 (1988)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    洗黑錢 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    猛鬼霸王花 (1990)    
    黃飛鴻 (1991)    
    賭俠II上海灘賭聖 (1991)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    妖怪都市 (1992)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    詠春 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    蜀山傳 (2001)    
    精武家庭 (2005)    
    夜宴 (2006)    
    長江七號 (2008)    
    功夫廚神 (2009)    
    蘇乞兒 (2010)    
    一代宗師 (2013)    
  助理指導 (17 films)
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    蛇形刁手 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    林世榮 (1979)    
    起尾注 (1990)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    伙頭福星 (1992)    
    黃飛鴻對黃飛鴻 (1993)    
    飛狐外傳 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    黑俠 II (2002)    
    功夫 (2004)    
    霍元甲 (2006)    
    越光寶盒 (2010)    
    太極俠 (2013)    
    葉問3 (2015)    
  演員 (134 films)
    斷腸劍 (1967)    
    天狼寨 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    飛賊白菊花 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    小煞星 (1970)    
    報仇 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    神劍魔劍 (1971) ... 紅魔
    拳擊 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    水滸傳 (1972)    
    快活林 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    惡客 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    黑帶仇 (1973)    
    賊王 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    除霸 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    警察 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    土匪 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    一網打盡 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    巴黎殺手 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    電單車 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    朋友 (1974)    
    中國超人 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    七面人 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    天涯明月刀 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    大武士與小票客 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    被迫 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    破戒 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 崆峒弟子
    殺絕 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    南北醉拳 (1979) ... 蘇蒙
    孔雀王朝 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    龍形摩橋 (1980)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    死亡塔 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    天師撞邪 (1983)    
    鬼馬天師 (1984) ... 婆婆
    笑太極 (1984)    
    祝您好運 (1985)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    特警屠龍 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    新半斤八兩 (1990) ... 師父
    黃飛鴻 (1991)    
    蠍子戰士 (1992)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    大內密探零零發 (1996) ... 無相王之子
    長江七號 (2008) ... 農民