Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁信義
Yuen Shun-Yi  ♂
Aliases:  袁順義,  袁順意





 
Filmography (1967-2019)
 
  動作設計 (35 films)
    過關斬將 (1973)    
    巴黎殺手 (1974)    
    大武士與小票客 (1977)    
    龍虎門 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    南北醉拳 (1979)    
    奇招 (1979)    
    勇者無懼 (1981)    
    霍元甲 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    祝您好運 (1985)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    烏龍大家庭 (1986)    
    特警屠龍 (1988)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    猛鬼霸王花 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    賭俠II上海灘賭聖 (1991)    
    妖怪都市 (1992)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    詠春 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    蜀山傳 (2001)    
    精武家庭 (2005)    
    夜宴 (2006)    
    長江七號 (2008)    
    功夫廚神 (2009)    
    蘇乞兒 (2010)    
    一代宗師 (2013)    
    臥虎藏龍:青冥寶劍 (2016)    
    葉問外傳:張天志 (2018)    
  助理指導 (18 films)
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    醉拳 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    林世榮 (1979)    
    起尾注 (1990)    
    伙頭福星 (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    飛狐外傳 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    黃飛鴻對黃飛鴻 (1993)    
    黑俠 II (2002)    
    功夫 (2004)    
    霍元甲 (2006)    
    越光寶盒 (2010)    
    太極俠 (2013)    
    葉問3 (2015)    
    葉問4 (2019)    
  演員 (135 films)
    斷腸劍 (1967)    
    紅辣椒 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    鐵手無情 (1969)    
    飛賊白菊花 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    十三太保 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    報仇 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    神探一號 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    盜兵符 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    神劍魔劍 (1971) ... 紅魔
    拳擊 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    天下第一拳 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    快活林 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    惡客 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    頂天立地 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    土匪 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    賊王 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    除霸 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    警察 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    電單車 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    朋友 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    巴黎殺手 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    惡霸 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    七面人 (1975)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    絕不低頭 (1977)    
    大武士與小票客 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    被迫 (1977)    
    破戒 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    殺絕 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 崆峒弟子
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    南北醉拳 (1979) ... 蘇蒙
    六合八法 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    龍形摩橋 (1980)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    勇者無懼 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    天師撞邪 (1983)    
    笑太極 (1984)    
    鬼馬天師 (1984) ... 婆婆
    祝您好運 (1985)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    群龍奪寶 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    新半斤八兩 (1990) ... 師父
    黃飛鴻 (1991)    
    蠍子戰士 (1992)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    大內密探零零發 (1996) ... 無相王之子
    長江七號 (2008) ... 農民