Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐蝦
Hsu Hsia  ♂
Aliases:  徐柏霖 ,  徐栢林





 
Filmography (1965-1994)
 
  動作設計 (25 films)
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    被迫 (1977)    
    破戒 (1977)    
    醉拳 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    龍虎門 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    龍形摩橋 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    南北獅王 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    滿天神佛 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    風流冤鬼 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    執法先鋒 (1986)    
    通天拍檔 (1988)    
    破繭急先鋒 (1991)    
    新碧血劍 (1993)    
  導演 (10 films)
    南北獅王 (1981)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    滿天神佛 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    通天拍檔 (1988)    
    手足情 (1988)    
    婚外情 (1988)    
    怒火威龍 (1991)    
    破繭急先鋒 (1991)    
  助理指導 (1 film)
    神腿鐵扇功 (1977)    
  演員 (174 films)
    閻王令 (1965)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    彈劍紅湖(上集) (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    盜劍 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    飛賊金絲貓 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    藍色夜總會 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    少女情 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    方世玉三打木人巷 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    神刀 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    武林三鳳(上集) (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    保鏢 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    死角 (1969)    
    小武士 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    插翅虎 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    報仇 (1970)    
    大決鬥 (1971)    
    來如風 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    飛俠神刀 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    惡客 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 馬永貞友人
    快活林 (1972)    
    刺馬 (1973)    
    警察 (1973)    
    血証 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    黑路 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    大密探 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    少林子弟 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    七面人 (1975)    
    後生 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    沙膽英 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    大鄉里與掃街添 (1976) ... -
    龍家將 (1976)    
    死囚 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    北少林 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 店伴
    被迫 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    破戒 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    醉拳 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    笑傲江湖 (1978) ... 朝陽神教徒
    秀花大盜 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 趙明手下
    少林英雄榜 (1979)    
    龍拳 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    背叛師門 (1980)    
    龍形摩橋 (1980)    
    南北獅王 (1981)    
    樑上君子 (1983)    
    拳擊小子 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    執法先鋒 (1986)    
    師姐撞邪 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    手足情 (1988)    
    皇家女將 (1990)    
    魔唇劫 (1991)    
    怒火威龍 (1991)    
    夢醒血未停 (1991)    
    喋血邊緣 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    勝者為王 (1992)    
    醉拳II (1994)    
  編劇 (2 films)
    南北獅王 (1981)    
    破繭急先鋒 (1991)