Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳錦棠(1)
Chan Kam-Tong (1)  ♂





 
Filmography (1937-1970)
 
  動作設計 (1 film)
    神狐鬼俠 (1970)    
  演員 (100 films)
    萬惡之夫 (1937)    
    第八天堂 (1939)    
    俠盜錦毛鼠 (1941) ... 錦毛鼠
    金鏢黃天霸(下集) (1948) ... 黃天霸
    金鏢黃天霸(上集) (1948) ... 黃天霸
    血滴子(下集) (1949)    
    血滴子(上集) (1949) ... 甘鳳池
    人海萬花筒 (1950)    
    董小宛 (1950) ... 洪承疇
    珠海三雄 (1951)    
    梁天來 (1953)    
    新女兒香 (1953)    
    苦盡甘來 (1954)    
    富士山之戀 (1954)    
    萬里行屍 (1954)    
    玉女香車 (1955)    
    一枝紅艷露凝香 (1955)    
    後窗 (1955)    
    血洗少林刀 (1955) ... 左嵩
    八俠英雄傳 (1955)    
    繅絲女 (1955)    
    黃飛鴻七鬥火麒麟 (1956) ... 火麒麟
    關公月下釋貂蟬 (1956)    
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    信陵君竊符救趙 (1957)    
    七彩梁天來 (1957)    
    黃飛虎反五關(續集) (1958)    
    香銷十二美人樓 (1958) ... 賈彥齡
    正德皇夜探龍鳳店 (1958)    
    冰山火線 (1958)    
    秦香蓮 (1958)    
    萬世流芳張玉喬 (1958)    
    平步青雲(大結局) (1959)    
    平步青雲(上集) (1959)    
    沙三少情殺譚阿仁 (1959)    
    燕子卸來燕子箋 (1959)    
    金釵引鳳凰 (1959)    
    九天玄女 (1959)    
    雙槍陸文龍 (1959)    
    三月杜鵑魂 (1959)    
    武松打虎 (1959)    
    紅菱巧破無頭案 (1959)    
    泣荊花 (1959)    
    雪艷娘 (1959)    
    美人計 (1960)    
    西施 (1960)    
    娘子軍封王 (1960) ... 關山雪
    彩鷥燈 (1960)    
    陰陽河會妻 (1960)    
    猛鬼孤兒 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    書劍恩仇錄(大結局) (1960)    
    節婦審貪官 (1960) ... 麥伯和
    書劍恩仇錄(上集) (1960)    
    琴挑誤(下集) (1960) ... 曹文
    琴挑誤(上集) (1960) ... 曹文
    再世奇緣 (1960)    
    白蛇女碎屍還孽債(上集) (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    換巢鸞鳳 (1960)    
    龍虎鬥江南 (1960)    
    皇城救母定江山 (1961)    
    花木蘭 (1961)    
    步步高陞 (1961)    
    香江花月夜 (1961)    
    百鳥朝凰 (1961)    
    大鄉里出城 (1961)    
    楊門女將告御狀 (1961) ... 呼延顯
    還珠淚 (1961)    
    萬里烽煙尋妹喜 (1961)    
    殺人王大戢扭計深 (1961)    
    一命難填九命冤 (1961)    
    十三歲封王 (1961)    
    衣帶奇冤 (1961)    
    小甘羅拜相 (1961)    
    英雄肝膽美人心 (1961)    
    漢宮英烈傳 (1961)    
    文武狀元爭彩鳳 (1962) ... 武志雄
    大明群英會 (1962)    
    斬柴仔封王 (1962)    
    情淚染袈裟 (1962) ... 楊仲華
    美人如玉劍如虹 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962) ... 尤忠
    雙龍丹鳳霸皇都 (1962)    
    福祿雙星 (1962) ... 張大福
    血洗愛河橋 (1962)    
    小甘羅拜相(大結局) (1962)    
    龍鳳奇緣 (1962) ... 馬如龍
    黑獄孤兒 (1962)    
    新夜光杯 (1962) ... 風雲太子
    浴室飛屍 (1962)    
    珠樓錯 (1962)    
    亂拜石榴裙 (1963) ... 天虹太子
    風雨泣萍姬 (1963)    
    玉龍太子出家 (1963)    
    清官斬孝女 (1963)    
    武潘安 (1963)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    觀音得道香花山大賀壽 (1966)    
    李後主 (1968) ... 宋太宗