Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫建
Sun Chien  ♂
Aliases:  孫健





 
Filmography (1977-1992)
 
  動作設計 (3 films)
    虎膽女兒紅 (1990)    
    佈局 (1991)    
    血染紅塵 (1992)    
  副導演 (1 film)
    火爆浪子 (1991)    
  演員 (66 films)
    唐人街小子 (1977)    
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 陸冠英
    南少林與北少林 (1978) ... 徐方
    殘缺 (1978) ... 胡阿貴
    五毒 (1978) ... 捕頭馬騰
    廣東十虎與後五虎 (1979) ... 王隱林
    金臂童 (1979) ... 楊虎雲
    雜技亡命隊 (1979) ... 辛成
    街市英雄 (1979) ... 朱才
    賣命小子 (1979) ... 馮加金
    大殺四方 (1980)    
    少林與武當 (1980) ... 金泰來
    第三類打鬥 (1980)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981) ... 朱子柳
    黑蜥蜴 (1981) ... 鐵虎
    目無王法 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    浣花洗劍 (1982)    
    新天龍八部 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    俠客行 (1982) ... 貝海石
    人皮燈籠 (1982)    
    沖宵樓 (1982) ... 顏春敏
    Instant Rage (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    天蠶變 (1983) ... 謝平
    掌門人 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983) ... 丘處機
    布衣神相 (1984) ... 謝平
    錦衣衛 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    Twinkle Ninja Fantasy (1986)    
    Thunder Score (1986)    
    Mission War Flame (1986)    
    Fatal Command (1986)    
    Crime Target (1987)    
    野戰忍者 (1987)    
    Ninja's Extreme Weapons (1987)    
    Golden Ninja Invasion (1987)    
    浮世風情繪 (1987)    
    Ninja Project Daredevils (1987)    
    大內神捕 (1987)    
    The Vampire Is Alive (1987)    
    Terminal Angels (1987)    
    Devil Dynamite (1987)    
    靈幻帝國 (1987)    
    Ninja, Demon's Massacre (1987)    
    Magic Emerald (1988)    
    獵狐行動 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    The Spy Inferno (1988)    
    Ninja, Warriors from Beyond (1988)    
    Act of Gangs (1988)    
    Ninja 8: Warriors of Fire (1988)    
    Crocodile Fury (1988)    
    The Jaguar Project (1988)    
    Robo Vampire (1988)    
    Mad Move (1988)    
    Undercovers (1988)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    Vampire Raiders: Ninja Queen (1989)    
    佈局 (1991)    
    火爆浪子 (1991)