Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江生
Chiang Sheng (1)  ♂
Aliases:  趙岡生,  趙國生,  江山(3)





 
Filmography (1973-1989)
 
  動作設計 (22 films)
    殘缺 (1978)    
    金臂童 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    飛狐外傳 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    神劍動山河 (1981)    
    御劍伏魔 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    術士神傳 (1981)    
    叉手 (1981)    
    沖宵樓 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    撞鬼 (1983)    
    九子天魔 (1984)    
    上海灘十三太保 (1984)    
  副導演 (22 films)
    殘缺 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    五毒 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    大殺四方 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    叉手 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    上海灘十三太保 (1984)    
  導演 (2 films)
    術士神傳 (1981)    
    撞鬼 (1983)    
  執行導演 (1 film)
    九子天魔 (1984)    
  演員 (57 films)
    十段高手 (1973)    
    野虎 (1973)    
    少林高徒 (1973)    
    小子有種 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    死囚 (1976)    
    大太監 (1976)    
    少林門 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 桃花島啞僕
    唐山大兄2 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 丐幫長老
    南少林與北少林 (1978) ... 楊仲飛
    殘缺 (1978) ... 王翼
    五毒 (1978) ... 楊德
    生死鬥 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979) ... 鄒宇昇
    金臂童 (1979) ... 短斧方十
    賣命小子 (1979) ... 何非
    雜技亡命隊 (1979) ... 陳風
    街市英雄 (1979) ... 韓七
    飛狐外傳 (1980) ... 田歸農
    少林與武當 (1980) ... 胡惠乾
    第三類打鬥 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    十三癲和尚 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 袁朗
    射鵰英雄傳第三集 (1981) ... 點蒼漁隱
    碧血劍 (1981) ... 溫正
    術士神傳 (1981)    
    神劍動山河 (1981)    
    叉手 (1981) ... 齊山雲
    御劍伏魔 (1981)    
    俠客行 (1982) ... 白虎使者
    神鵰俠侶 (1982) ... 霍都
    鬼面忍者 (1982)    
    沖宵樓 (1982) ... 翻江鼠蔣平
    雜牌大進擊 (1982)    
    撞鬼 (1983) ... 余彩雲
    風鈴中的刀聲 (1983)    
    鬼符身 (1984)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    九子天魔 (1984)    
    北海雙仙戲烏龍 (1984)    
    猛龍煞星 (1985)    
    龍發威 (1985) ... 馬奶奶
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    天外天小子 (1988)    
    人鬼狐新傳 (1989)