Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳維英
Chan Wai-Ying (1)  ♀





 
Filmography (1977-1992)
 
  演員 (22 films)
    戇哥哥 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    藝壇照妖鏡 (1977)    
    財子名花星媽 (1977)    
    出冊 (1977)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    笑傲江湖 (1978) ... 慧直
    色慾殺人王 (1978)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    非男飛女 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    銷魂玉 (1979)    
    六三三 (1979)    
    怨婦、淫娃、瘋殺手 (1980)    
    叻女正傳 (1981)    
    大鱷群英 (1984) ... 秘書
    妙探孖寶 (1985)    
    喋血危情 (1991)    
    吳三桂與陳園園 (1992)