Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
張兆康
Cheung Siu-Hong
 
Filmography (2008-2019)
 
  美術總監 (2 films)
    一念無明 (2016)    
    花椒之味 (2019)    
  美術 (14 films)
    烈日當空 (2008)    
    慢性中毒 (2009)    
    前度 (2010)    
    親密敵人 (2011)    
    潮性辦公室 (2011)    
    DIVA華麗之後 (2012)    
    狂舞派 (2013)    
    激戰 (2013)    
    販賣·愛 (2014)    
    曖昧不明關係研究學會 (2014)    
    殺手與臥底的久別重逢 (2016)    
    沖天火 (2016)    
    三人行 (2016)    
    打開我天空 (2016)    
  造型設計 (1 film)
    花椒之味 (2019)    
  剪接 (1 film)
    烈日當空 (2008)    
  演員 (2 films)
    烈日當空 (2008) ... 面試員
    曖昧不明關係研究學會 (2014)    
  服裝 (5 films)
    烈日當空 (2008)    
    曖昧不明關係研究學會 (2014)    
    迷城 (2015)    
    三人行 (2016)    
    沖天火 (2016)