Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張兆康
Cheung Siu-Hong
 
Filmography (2008-2016)
 
  美術 (14 films)
    烈日當空 (2008)    
    慢性中毒 (2009)    
    前度 (2010)    
    親密敵人 (2011)    
    潮性辦公室 (2011)    
    DIVA華麗之後 (2012)    
    狂舞派 (2013)    
    激戰 (2013)    
    販賣·愛 (2014)    
    一念無明 (2016)    
    打開我天空 (2016)    
    殺手與臥底的久別重逢 (2016)    
    沖天火 (2016)    
    三人行 (2016)    
  剪接 (1 film)
    烈日當空 (2008)    
  演員 (1 film)
    烈日當空 (2008) ... 面試員
  服裝 (4 films)
    烈日當空 (2008)    
    迷城 (2015)    
    三人行 (2016)    
    沖天火 (2016)