Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張一山
Zhang Yi-Shan  ♂





 
Filmography (2008-2019)
 
  演員 (25 films)
    扣籃對決 (2008)    
    齊天大聖-前傳 (2009) ... [國語配音員]
    尋找成龍 (2009)    
    李小龍 (2010) ... 劉連光
    兔俠傳奇 (2011)    
    建黨偉業 (2011)    
    少年鄧恩銘 (2011)    
    三個已婚媽媽 (2012) ... 美玲弟弟
    小小飛虎隊 (2013)    
    樹殺 (2013)    
    我的七年 (2013)    
    小神來了 (2013)    
    冒牌監護人 (2014)    
    那些女人 (2015)    
    老炮兒 (2015)    
    派對之王 (2015)    
    黃金福將 (2015)    
    魔卡行動 (2015)    
    仙班校園2 (2016)    
    站住!別跑! (2016)    
    17把樂帶回家 (2016)    
    奪路而逃 (2016)    
    凄靈室 (2016)    
    動物出擊 (2019)    
    激戰金三角 (2019)