Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐二牛
Simon Chui Yee-Ang  ♂
Aliases:  二午





 
Filmography (1963-2011)
 
  動作設計 (40 films)
    神經刀 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    血羅巾 (1969)    
    五虎屠龍 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    翠寒谷 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    金毛獅王 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    聾啞劍 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    火併 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    黑店 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    強龍惡寇 (1973)    
    龍虎金剛 (1973)    
    捉鼠記 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    血滴子 (1975)    
    你係得既 (1976)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    黑帶恨 (1978)    
    剝錯大牙折錯骨 (1978)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)    
    奪寶俏佳人 (1991)    
    一千靈異夜之護花使者 (1992)    
    一千靈異夜之血咒 (1992)    
    一千靈異夜之孽債危情 (1992)    
    五月八月 (2002)    
    古宅心慌慌 (2003)    
  導演 (4 films)
    血海螳螂仇 (1977)    
    剝錯大牙折錯骨 (1978)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)    
    飛鶴 (1980)    
  演員 (34 films)
    女人世界 (1963)    
    天從人願 (1964) ... 韓大飛
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    999神秘雙屍案 (1965) ... 探員甲
    糊塗大偵探 (1965) ... 鬼仔福
    999離奇三兇手 (1965)    
    大醉俠 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    第一劍 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    龍門客棧 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    追魂鏢 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    七彩難兄難弟 (1968)    
    豪俠傳 (1969)    
    狂龍 (1969) ... 大水牛
    四武士 (1969) ... 雲中龍
    鷹爪手 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    冰天俠女 (1971) ... 巴雲昻
    惡虎村 (1971)    
    火併 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    小毒龍 (1972)    
    強龍惡寇 (1973)    
    龍虎金剛 (1973)    
    奪寶俏佳人 (1991)    
    鐳射劇場之賭神秘笈 (1992)    
    殺人軟件 (1996)    
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
  編劇 (2 films)
    剝錯大牙折錯骨 (1978)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)