Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐二牛
Simon Chui Yee-Ang  ♂
Aliases:  二午





 
Filmography (1964-2011)
 
  動作設計 (40 films)
    虎膽 (1969)    
    血羅巾 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    翠寒谷 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    影子神鞭 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    火併 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    聾啞劍 (1971)    
    太陰指 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    黑店 (1972)    
    龍虎金剛 (1973)    
    強龍惡寇 (1973)    
    洋妓 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    血滴子 (1975)    
    你係得既 (1976)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    黑帶恨 (1978)    
    剝錯大牙折錯骨 (1978)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)    
    奪寶俏佳人 (1991)    
    一千靈異夜之血咒 (1992)    
    一千靈異夜之孽債危情 (1992)    
    一千靈異夜之護花使者 (1992)    
    五月八月 (2002)    
    古宅心慌慌 (2003)    
  導演 (4 films)
    血海螳螂仇 (1977)    
    剝錯大牙折錯骨 (1978)    
    飛鶴 (1980)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)    
  演員 (31 films)
    天從人願 (1964) ... 韓大飛
    糊塗大偵探 (1965) ... 鬼仔福
    999離奇三兇手 (1965)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    999神秘雙屍案 (1965) ... 探員甲
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    龍門客棧 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    七彩難兄難弟 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    狂龍 (1969) ... 大水牛
    四武士 (1969) ... 雲中龍
    豪俠傳 (1969)    
    武林風雲 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    冰天俠女 (1971) ... 巴雲昻
    惡虎村 (1971)    
    火併 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    小毒龍 (1972)    
    強龍惡寇 (1973)    
    龍虎金剛 (1973)    
    奪寶俏佳人 (1991)    
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
  編劇 (2 films)
    剝錯大牙折錯骨 (1978)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)