Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
秋影
Qiu Ying (1)  ♀
 
Filmography (1955-1964)
 
  演員 (26 films)
    陳世美不認前妻 (1955) ... 香蓮母
    安安尋母 (1956)    
    小鳳 (1957) ... 姨母
    小鳳 (1957) ... 姨母
    金姑趕羊 (1957)    
    七世夫妻 (1957)    
    不了情 (1958)    
    浴室丟屍 (1958)    
    蓬門碧玉 (1958) ... 少平母
    白扇記 (1958)    
    番婆弄 (1958) ... 女僕
    冤家變親家 (1958)    
    望夫歸 (1958)    
    何仙姑 (1959) ... 謝母
    阿繡賣胭脂 (1959)    
    假鳳虛凰 (1959)    
    假夫妻 (1959)    
    王先生過新年 (1959)    
    王哥柳哥 (1959)    
    潘金蓮 (1959) ... 王婆
    廣告美人 (1959)    
    馬來亞之戀 (1959)    
    翠翠姑娘 (1959) ... 黃母
    小花貓 (1959) ... 少平母
    野赤查某戇男子 (1959)    
    水蛙記 (1964)