Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
麥樹燊
Mak Shu-San  ♂





 
Filmography (1983-1998)
 
  演員 (80 films)
    叔侄•縮窒 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    無名火 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    法外情 (1985)    
    八喜臨門 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    英雄正傳 (1986)    
    俾鬼捉 (1986)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    良宵花弄月 (1987)    
    A計劃續集 (1987)    
    爛賭英雄 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    奪命佳人 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    江湖正傳 (1987)    
    朝花夕拾 (1987)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    七小福 (1988)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    最佳損友闖情關 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    我愛太空人 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    烈血風雲 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    繼續跳舞 (1988)    
    一眉道人 (1989)    
    再見王老五 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    賭神 (1989)    
    發達先生 (1989)    
    十面埋伏 (1989)    
    金牌師姐 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    合家歡 (1989)    
    情義我心知 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    大男人小傳 (1989)    
    神勇雙妹嘜 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    花心三劍俠 (1989)    
    省港雙龍 (1989)    
    金牌雙龍 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    天若有情 (1990)    
    吉星拱照 (1990)    
    救命宣言 (1990)    
    越柙飛龍 (1990)    
    邊緣歲月 (1990)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    喋血邊緣 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    契媽唔易做 (1991)    
    賭謀計中計 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    日落卡門 (1993)    
    香港奇案之強姦 (1993)    
    末路驚情 (1993)    
    廉政第一擊 (1993)    
    富貴狂花 (1993)    
    剃刀情人 (1993)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    中南海保鑣 (1994)    
    95陀槍女警 (1995)    
    金玉滿堂 (1995)    
    墮落天使 (1995)    
    暴劫傾情 (1996)    
    第八宗罪 (1996)    
    偉哥的故事 (1998)