Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
麥樹燊
Mak Shu-San  ♂





 
Filmography (1983-1998)
 
  演員 (77 films)
    叔侄•縮窒 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    無名火 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    法外情 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    俾鬼捉 (1986)    
    八喜臨門 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    英雄正傳 (1986)    
    朝花夕拾 (1987)    
    江湖正傳 (1987)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    A計劃續集 (1987)    
    良宵花弄月 (1987)    
    爛賭英雄 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    奪命佳人 (1987)    
    烈血風雲 (1988)    
    繼續跳舞 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    七小福 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    最佳損友闖情關 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    我愛太空人 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    神勇雙妹嘜 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    花心三劍俠 (1989)    
    省港雙龍 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    再見王老五 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    賭神 (1989)    
    金牌師姐 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    十面埋伏 (1989)    
    情義我心知 (1989)    
    合家歡 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    大男人小傳 (1989)    
    吉星拱照 (1990)    
    救命宣言 (1990)    
    邊緣歲月 (1990)    
    金牌雙龍 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    天若有情 (1990)    
    契媽唔易做 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    喋血邊緣 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    賭謀計中計 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    剃刀情人 (1993)    
    富貴狂花 (1993)    
    日落卡門 (1993)    
    香港奇案之強姦 (1993)    
    廉政第一擊 (1993)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    中南海保鑣 (1994)    
    95陀槍女警 (1995)    
    金玉滿堂 (1995)    
    墮落天使 (1995)    
    暴劫傾情 (1996)    
    第八宗罪 (1996)    
    偉哥的故事 (1998)