Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李鐵(1)
Lee Tit  ♂


 
Filmography (1932-1985)
 
  監製 (1 film)
    一見痴情 (1967)    
  製片 (5 films)
    牛精良大鬧香港 (1947)    
    第一號戰犯 (1947)    
    何處是儂家 (1947)    
    衣冠禽獸 (1948)    
    願郎重吻妾朱唇 (1950)    
  導演 (82 films)
    六十六號屋 (1936)    
    人生曲 (1937)    
    斷鴻零雁記 (1939)    
    大良阿斗宮 (1939)    
    銷魂柳 (1940)    
    人海淚痕 (1940)    
    千金之子 (1941)    
    第一號戰犯 (1947)    
    牛精良大鬧香港 (1947)    
    何處是儂家 (1947)    
    衣冠禽獸 (1948)    
    朱門怨 (1948)    
    阿女 (1948)    
    大刀王五血戰小霸王 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    願郎重吻妾朱唇 (1950)    
    一帆風順 (1951)    
    大刀王五浴血殲仇記 (1951)    
    孽債 (1951)    
    憐我憐卿 (1951)    
    一彎眉月伴寒衾 (1952)    
    玉女凡心 (1952)    
    黃金美人 (1952)    
    燭影照魂歸 (1952)    
    一丈紅 (1952)    
    危樓春曉 (1953)    
    落霞孤鶩 (1953)    
    程大嫂 (1954)    
    檳城艷 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    漢武帝夢會衛夫人 (1954)    
    天長地久 (1955)    
    愛(上集) (1955)    
    愛(下集) (1955)    
    紅粉飄雲未了情 (1955)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    森林之女 (1956)    
    霸王妖姬 (1956)    
    朱門怨 (1956)    
    梁祝恨史 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958)    
    香城兇影 (1958)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    豪門夜宴 (1959)    
    紫釵記 (1959)    
    一命三兇手 (1959)    
    六月雪 (1959)    
    血屋驚魂 (1960)    
    我要活下去 (1960)    
    火窟幽蘭 (1961)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    薛剛反唐 (1962)    
    吸血婦 (1962)    
    暴雨紅蓮 (1962)    
    卿何薄命 (1963)    
    龍女三娘 (1963)    
    千金之女 (1963)    
    苦戀 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    孟麗君 (1964)    
    血紙人 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    紫釵記 (1965)    
    滄海遺珠 (1965)    
    法網情絲 (1966)    
    七彩胡不歸 (1966)    
    肉搏明月灣 (1966)    
    碧海青天夜夜心 (1966)    
    金面俠 (1967)    
    一見痴情 (1967)    
    小武士 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    成家立室 (1969)    
    重逢 (1971)    
    蠱惑佬尋春 (1975)    
    三笑姻緣 (1975)    
    老夫子 (1975)    
    孟麗君 (1977)    
    滾女搵老襯 (1977)    
    紫釵記 (1977)    
    包青天 (1985)    
  演員 (18 films)
    夜半槍聲 (1932) ... 周懷遠
    日出 (1953) ... 經紀梁
    金蘭姊妹 (1954) ... 杜崙
    錦繡人生 (1954)    
    山長水遠 (1954) ... 詹俊
    兩地相思 (1955)    
    故苑又逢春 (1955) ... 徐天任
    愛(上集) (1955) ... 船長
    愛(下集) (1955) ... 船長
    情痴 (1955)    
    東床佳婿 (1956)    
    孔雀東南飛 (1956)    
    碧海浮屍 (1956) ... 探長
    勾魂使者 (1956)    
    水滸傳:知取生辰綱 (1957)    
    黛綠年華 (1957)    
    人鬼恩仇 (1965)    
    成家立室 (1969)    
  出品人 (4 films)
    紫釵記 (1959)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    一見痴情 (1967)    
    紫釵記 (1977)    
  編劇 (10 films)
    朱門怨 (1948)    
    阿女 (1948)    
    願郎重吻妾朱唇 (1950)    
    大刀王五浴血殲仇記 (1951)    
    黃金美人 (1952)    
    落霞孤鶩 (1953)    
    千萬人家 (1953)    
    程大嫂 (1954)    
    梁祝恨史 (1958)    
    錦繡天堂 (1964)