Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
于榮
Yue Wing  ♂





 
Filmography (1974-1981)
 
  演員 (31 films)
    女朋友 (1974)    
    水雲 (1975)    
    女體 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    熱夜 (1976)    
    男妓女娼 (1976)    
    愛情奪標 (1976)    
    變態女殺手 (1977)    
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 完顏洪烈
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 秦
    紅樓春夢 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    財子名花星媽 (1977)    
    殺絕 (1978)    
    撈過界 (1978)    
    笑傲江湖 (1978) ... 高運
    冷血十三鷹 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 完顏洪烈
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 王保保
    倫文敘與沙三少 (1978)    
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    風水奇譚 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    第三類打鬥 (1980)    
    大大小小一家春 (1980) ... 徐良孝
    第三隻手 (1981)