Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余安安
Candice Yu On-On  ♀
Aliases:  余德纓





 
Filmography (1975-2017)
 
  演員 (49 films)
    大家樂 (1975) ... 余安安
    池女 (1976)    
    天螺大破五行陣 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977) ... 林詩音
    令生令世 (1977) ... 艾麗絲
    三少爺的劍 (1977) ... 小麗
    倚天屠龍記 (1978) ... 周芷若
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 周芷若
    醉貓師傅 (1978)    
    追 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978) ... 金靈芝
    色慾與純情 (1979) ... 方蘭晶
    孔雀王朝 (1979)    
    文打 (1979)    
    油脂甲由 (1979)    
    離別鈞 (1980) ... 呂素文
    獵魔者 (1982)    
    花煞 (1982) ... 林美寶
    如來神掌 (1982)    
    玉劍留香 (1983)    
    腦魔 (1983)    
    愛奴新傳 (1984)    
    花心紅杏 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    兩公婆八條心 (1986) ... 龍哥
    豪門夜宴 (1991) ... 賓客
    笑傲江湖II東方不敗 (1992) ... 詩詩
    絕種鐵金剛 (2003) ... 關曼瓊
    精裝追女仔2004 (2004)    
    早熟 (2005) ... 若男母
    美麗酒吧 (2005)    
    美麗曼特寧 (2005)    
    寶貝計劃 (2006) ... 李太
    我要成名 (2006) ... 琪琪
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007) ... 教打牌美女
    出埃及記 (2007) ... 張芳母
    七擒七縱七色狼 (2007) ... Jade(寶珠之母)
    性工作者十日談 (2007) ... Jenny
    李小龍 (2010) ... 曹達華太太
    飛砂風中轉 (2010) ... 啤梨
    出軌的女人 (2011) ... Man爸
    熱浪球愛戰 (2011) ... 布太太
    大追捕 (2012) ... 徐 太
    愛尋迷 (2014)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    兇手還未睡 (2016)    
    惡人谷 (2016) ... 炳媽
    刑警兄弟 (2016)    
    黃金花 (2017)    
  服裝 (2 films)
    絕種鐵金剛 (2003)    
    精裝追女仔2004 (2004)