Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余安安
Candice Yu On-On  ♀
Aliases:  余德纓





 
Filmography (1975-2016)
 
  演員 (48 films)
    大家樂 (1975) ... 余安安
    池女 (1976)    
    三少爺的劍 (1977) ... 小麗
    天螺大破五行陣 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977) ... 林詩音
    令生令世 (1977) ... 艾麗絲
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 周芷若
    醉貓師傅 (1978)    
    追 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978) ... 金靈芝
    倚天屠龍記 (1978) ... 周芷若
    文打 (1979)    
    油脂甲由 (1979)    
    色慾與純情 (1979) ... 方蘭晶
    孔雀王朝 (1979)    
    離別鈞 (1980) ... 呂素文
    花煞 (1982) ... 林美寶
    如來神掌 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    玉劍留香 (1983)    
    腦魔 (1983)    
    愛奴新傳 (1984)    
    花心紅杏 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    兩公婆八條心 (1986) ... 龍哥
    豪門夜宴 (1991) ... 賓客
    笑傲江湖II東方不敗 (1992) ... 詩詩
    絕種鐵金剛 (2003) ... 關曼瓊
    精裝追女仔2004 (2004)    
    美麗曼特寧 (2005)    
    早熟 (2005) ... 若男母
    美麗酒吧 (2005)    
    我要成名 (2006) ... 琪琪
    寶貝計劃 (2006) ... 李太
    性工作者十日談 (2007) ... Jenny
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007) ... 教打牌美女
    出埃及記 (2007) ... 張芳母
    七擒七縱七色狼 (2007) ... Jade(寶珠之母)
    飛砂風中轉 (2010) ... 啤梨
    李小龍 (2010) ... 曹達華太太
    熱浪球愛戰 (2011) ... 布太太
    出軌的女人 (2011) ... Man爸
    大追捕 (2012) ... 徐 太
    愛尋迷 (2014)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    惡人谷 (2016) ... 炳媽
    刑警兄弟 (2016)    
    兇手還未睡 (2016)    
  服裝 (2 films)
    絕種鐵金剛 (2003)    
    精裝追女仔2004 (2004)