Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李志偉(3)
Thomas Lee Chi-Wai  ♂
 
Filmography (2007-2018)
 
  副導演 (5 films)
    無野之城 (2008)    
    蘇乞兒 (2010)    
    極速天使 (2011)    
    聖誕玫瑰 (2013)    
    逆流大叔 (2018)    
  導演 (1 film)
    南丫拯狗隊 (2016)    
  第二副導演 (3 films)
    馬己仙峽道 (2007)    
    愛得起 (2009)    
    浮城 (2012)    
  第一副導演 (10 films)
    大追捕 (2012)    
    過界 (2013)    
    黑色喜劇 (2014)    
    點對點 (2014)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    幸運是我 (2016)    
    綁架丁丁當 (2016)    
    S風暴 (2016)    
    喵星人 (2017)    
    翠絲 (2018)    
  執行導演 (1 film)
    白色女孩 (2017)    
  演員 (3 films)
    魔術男 (2007) ... 花店師奶
    無野之城 (2008) ... 俊新同學
    幸運是我 (2016)    
  場記 (3 films)
    魔術男 (2007)    
    機動部隊絕路 (2008)    
    無野之城 (2008)