Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓國材
Hon Kwok-Choi  ♂
Aliases:  韓國才





 
Filmography (1969-2011)
 
  動作設計 (5 films)
    四大跛拳 (1979)    
    橋王一哥古惑九 (1980)    
    文成公主 (1986)    
    殭屍大鬧西門町 (1988)    
    千火玫瑰 (1992)    
  製片 (1 film)
    魅醒時份 (2002)    
  監製 (1 film)
    虎膽群英 (1988)    
  導演 (1 film)
    龍譚大鱷 (1985)    
  演員 (133 films)
    保鏢 (1969)    
    椰林春戀 (1969)    
    金衣大俠 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    拳擊 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 賭客
    精武門 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    天涯客 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    奪命客 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    猛虎下山 (1973) ... 傻小子
    師兄出馬 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    除霸 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    國術十段 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    生龍活虎小英雄 (1975) ... 擦鞋仔
    義劫愛神號 (1975)    
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    下流社會 (1976) ... 蘇大蝦
    大懵成 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976) ... 1:
    講數 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977) ... 草蜢仔
    四二六 (1977)    
    入冊 (1977)    
    湮報復 (1978)    
    獅子頭玻璃肚 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    馬場風暴 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 空相
    四二八 (1978)    
    大林巴 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    扮豬食老虎 (1978)    
    一零八 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    發財埋便 (1978)    
    大躍進 (1978)    
    撈過界 (1978) ... 老郝
    廣東十虎 (1978)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    毒計 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    六三三 (1979) ... 排骨才
    刁禽雙絕 (1979) ... 杜均
    毒計 (1979)    
    奇門怪招爛頭蟀 (1979)    
    鹹魚番生 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    發圍 (1980)    
    旋風連環腿 (1980)    
    爛命一條 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    邪 (1980)    
    錢搵錢 (1981) ... 孫勻才,阿才
    猛龍福星 (1981)    
    歡樂神仙窩 (1981) ... 狗蝨仔
    大毛見小毛 (1981) ... 畢小毛
    大力小水手 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    追女仔 (1981)    
    搏盡 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    小生怕怕 (1982)    
    2.5 cm (1982) ... 烏龍神探
    佳人有約 (1982)    
    最佳拍檔 (1982) ... 蛇仔明
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    獸性地獄女 (1982)    
    追男仔 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983) ... 蛇仔明/邊緣人
    少爺威威 (1983)    
    生死決 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    今之俠者 (1983)    
    霹靂雷電 (1984)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    至尊神偷 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    大鱷群英 (1984)    
    偷情 (1985)    
    偷情四響砲 (1985) ... 李廣仙
    三寶鬧深圳 (1985)    
    龍譚大鱷 (1985)    
    鱷降 (1986)    
    龍發堂 (1988)    
    鐵膽雄風 (1989)    
    女藍風雲 (1989)    
    四度誘惑 (1991)    
    四海遊俠 (1992)    
    情慾世界 (1992)    
    千火玫瑰 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    男盜女娼 (1992)    
    性劫蘭桂芳 (1993)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    玉女性重傷 (1993)    
    慾海花 (1993)    
    人鬼搭檔 (1993)    
    新七擒七縱七色狼 (1994)    
    金榜題名 (1996) ... 灰水
    艷降勾魂 (1999)    
    火燒走馬崗 (2000)    
    魔劫 (2000)    
    驚天情殺案 (2000)    
    辣手美人 (2000)    
    風雲毒玫瑰 (2000)    
    魅醒時份 (2002)    
    大隻佬 (2003)    
    天地有情 (2003)    
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
  策劃 (3 films)
    爛命一條 (1980)    
    無悔行動 (1990)    
    公海強姦風暴 (1993)